Mini-Guide-Udvid-din-Apple-Health-data-med-smarte-blodtryksmålere We❤️Apple.dk

Miniguide: Utöka din Apple Health-data med smarta blodtrycksmätare

Under åren har Apple avsevärt utökat Health-appen på iPhone med funktioner för att spåra vikt, kondition och mer. Tidigare i år presenterade vi de bästa smarta vågarna för att synkronisera vikt med en iPhone, och med iPadOS 17 är Health-appen nu även tillgänglig på iPad. En annan viktig mätning som kan integreras med Apples Health-app är blodtrycket. Här är några av de bästa alternativen på marknaden för att synkronisera blodtrycksdata med Health-appen på din iPhone.

Det är så det fungerar

HealthKit är ett ramverk från Apple som tillåter tredjepartsutvecklare att integrera data i Health-appen . Till exempel kan appar för kalorispårning dela data med Health-appen för näringsövervakning, och smarta vågar kan synkronisera data till Health-appen för att övervaka din vikt. Målet med Apple Health-appen är att vara en enhetlig plattform för all din hälsodata, vilket gör det enkelt att se trender över tid, förbättringar och mer för all din hälsodata.

OMRON Evolv

Ett av de senaste tilläggen till den här guiden är OMRON Evolv Bluetooth-blodtrycksmätare, som är ett utmärkt alternativ. Den synkroniserar enkelt med Apple Health och ger otroligt exakta mätningar. Den har en elegant, allt-i-ett-design med en lättläst skärm och tydliga knappar. OMRON Evolv är designad för att eliminera störningar från rörelser för mer exakta, kliniskt exakta mätningar.

Det är tillgängligt på Amazon och är ofta till försäljning, vilket gör det till ett fynd jämfört med andra alternativ  .

Withings BPM Connect

Withings BPM Connect är en annan stark utmanare, speciellt om du letar efter en friktionsfri upplevelse. Denna blodtrycksmätare integreras med Withings Health Mate-applikationen och Apple Health, och synkroniserar data till din iPhone via Wi-Fi eller Bluetooth. Batteriet räcker upp till sex månader på en enda laddning, och enheten är känd för sin tillförlitlighet och användarvänlighet.
Det är FDA-godkänt och uppfyller europeiska medicinska standarder, vilket säkerställer korrekta mätningar  .

Dessutom kan du enkelt para ihop den med Withings Body+ Smart Scale för sömlös integration mellan Withings och Apple Health.

Withings BPM Connect: Köp på Amazon

Withings Body+ Smart Scale: Köp på Amazon

Budgetalternativ

För den som letar efter ett budgetvänligt alternativ är iHealth Track Smart ett bra alternativ. Den erbjuder Bluetooth-anslutning och integration med Apple Health till ett pris under 350 DKK. Denna enhet är ofta till rea, vilket gör den till ett bra val för prismedvetna konsumenter.

Slutsats

Det finns många bra alternativ för smarta blodtrycksmätare som kan synka med Apple Health . Oavsett om du väljer OMRON Evolv, Withings BPM Connect, QardioArm eller ett budgetalternativ som iHealth Track Smart, kommer du att kunna hålla reda på ditt blodtryck på ett bekvämt och tillförlitligt sätt. Dela gärna med dig av dina egna rekommendationer i kommentarsfältet nedan.

Tillbaka till blogg

Lämna en kommentar

Notera att kommentarer behöver godkännas innan de publiceras.