Skjul-App-navne-på-iPhone-med-iOS-18 We❤️Apple.dk

Dölj appnamn på iPhone med iOS 18

Apple fortsätter att förbättra användarupplevelsen på iPhone med iOS 18, och en av de mest spännande nya funktionerna är möjligheten att dölja appnamn på hemskärmen. Detta ger en renare, mer minimalistisk estetik som många användare har velat ha länge. Här är en djupgående guide om hur du använder den här nya funktionen och vilka fördelar den kan ge.

Varför dölja appnamn?

Att dölja appnamn kan vara en stor fördel för användare som föredrar en minimalistisk och mer visuellt tilltalande startskärm. Utan namn under ikonerna ser hemskärmen renare ut och kan göra det lättare att hitta appar enbart baserat på deras ikoner. Detta kan också vara användbart för användare som ofta organiserar sina appar i mappar eller använder widgets, eftersom det skapar ett mer konsekvent och rent utseende.

Hur man döljer appnamn

Att dölja appnamn i iOS 18 är en enkel process. Följ dessa steg för att få en renare startskärm:

  1. Uppdatera till iOS 18 : Se först och främst till att din iPhone kör den senaste versionen av iOS 18. Detta kan göras genom att gå till “Inställningar” > “Allmänt” > “Programuppdatering” och installera den senaste uppdateringen om den är tillgänglig .

  2. Aktivera redigeringsläge : Tryck länge på ett tomt område på hemskärmen tills ikonerna börjar vicka. Detta aktiverar redigeringsläget.

  3. Redigera skärmlayout : Längst upp till vänster ser du en knapp märkt "Redigera". Tryck på den här knappen för att komma åt fler inställningar.

  4. Anpassa inställningar : När du är i redigeringsmenyn väljer du "Anpassa". Här hittar du olika alternativ för att ändra utseendet på din startskärm.

  5. Dölj appnamn : Ett av alternativen i anpassningsmenyn är att dölja appnamn. Du kan välja mellan olika skärmstorlekar och inställningar, inklusive ett alternativ märkt "Large" som döljer appnamn. Välj det här alternativet för att ta bort namnen under dina appikoner.

Resultatet kan ses nedan

Fördelar med dolda appnamn

Det finns flera fördelar med att dölja appnamn på din iPhone:

  • Minimalistisk estetik : Utan appnamn ser hemskärmen mer snygg och organiserad ut. Detta kan förbättra utseendet på din iPhone och göra den mer bekväm att använda.
  • Bättre fokus på ikoner : Utan namn kan du fokusera mer på appikonerna, vilket kan göra det lättare att hitta och känna igen appar snabbt.
  • Förbättrad organisation : Om du ofta använder mappar och widgets kan dolda appnamn skapa en mer konsekvent och snygg layout, vilket gör det lättare att navigera.

Slutsats

Den nya funktionen i iOS 18 som låter användare dölja appnamn på sin startskärm är en välkommen uppdatering som ger en renare och mer minimalistisk användarupplevelse. Genom att följa de enkla stegen ovan kan du enkelt aktivera den här funktionen och njuta av en mer estetiskt tilltalande och organiserad hemskärm.

Tillbaka till blogg

Lämna en kommentar