OpenAI-s-ChatGPT-til-Mac-er-nu-tilgængelig-for-alle We❤️Apple.dk

OpenAI:s ChatGPT för Mac är nu tillgänglig för alla

Under den senaste månaden har OpenAI gradvis rullat ut sin första ChatGPT-app för Mac till Plus-prenumeranter. Från och med idag är ChatGPT-appen för macOS nu tillgänglig för alla .

OpenAI framhåller att ChatGPT-appen för macOS är utformad för att "sömlöst integreras i allt du gör på din dator." Appen är byggd för att vara inbyggd i Mac och erbjuder en enkel kortkommando (CMD + Mellanslag) för att starta den var som helst.

En inbyggd MacOS ChatGPT-app

Med ChatGPT-appen för macOS kan du enkelt interagera med chatboten. Du kan också välja att bifoga saker som filer, foton och skärmdumpar till dina meddelanden och låta ChatGPT använda detta material.

Nya funktioner och integrationer

Du kan nu ha röstkonversationer med ChatGPT direkt från din dator, med början i röstläget som har varit tillgängligt i ChatGPT sedan starten, med GPT-4os nya ljud- och videofunktioner som kommer i framtiden. Oavsett om du brainstormar en ny idé för ditt företag, förbereder dig för en intervju eller har ett ämne du vill diskutera, tryck på hörlursikonen i det nedre högra hörnet av skrivbordsappen för att starta en röstkonversation.

OpenAI säger att en ny version av Voice Mode med GPT-4o-funktioner kommer att finnas tillgänglig på Mac under de kommande veckorna. För både gratis och betalande användare lanserar vi också en ny ChatGPT-skrivbordsapp för macOS, designad för att integreras sömlöst med allt du gör på din dator. Med en enkel kortkommando (Alternativ + Mellanslag) kan du direkt ställa en fråga till ChatGPT. Du kan också ta och diskutera skärmdumpar direkt i appen.

Nedladdning och tillgänglighet

Du kan ladda ner ChatGPT-appen för macOS från OpenAIs webbplats . Det är tillgängligt gratis, medan ChatGPT Plus-prenumeranter kan logga in och komma åt sitt fullständiga konto. Detta säkerställer att både nya och befintliga användare kan dra nytta av de senaste framstegen inom AI-teknik direkt från sin Mac.

Vad betyder detta för Mac-användare?

Att ha en ChatGPT-app speciellt designad för macOS innebär att Mac-användare nu har enklare tillgång till avancerad AI-teknik direkt från skrivbordet. Detta öppnar upp en rad möjligheter, från att använda AI för vardagliga uppgifter till mer komplexa interaktioner som röstsamtal och brainstormingsessioner. Denna integration kommer utan tvekan att göra ChatGPT till ett oumbärligt verktyg för många Mac-användare som vill förbättra sin produktivitet och kreativitet.

Vad kan vi förvänta oss framöver?

Med löftet om kommande uppdateringar, inklusive förbättrade röst- och videofunktioner, ser framtiden ljus ut för ChatGPT på macOS. OpenAI:s kontinuerliga engagemang för att förbättra och utöka funktionaliteten hos deras produkter gör att vi kan förvänta oss ännu mer innovativa och användarvänliga funktioner under de kommande månaderna. Detta kommer inte bara att förbättra användarupplevelsen utan också cementera ChatGPT som en ledande plattformsoberoende AI-assistent.

Slutsats

Den nya ChatGPT-appen för macOS representerar ett stort steg framåt för AI-teknik för Mac-användare. Med sin sömlösa integration, avancerade funktioner och kommande uppdateringar är det tydligt att OpenAI är dedikerade till att ge en utmärkt användarupplevelse. Oavsett om du är en befintlig ChatGPT-användare eller ny på plattformen är den här appen ett värdefullt tillägg till vilken Mac som helst.

Tillbaka till blogg

Lämna en kommentar