Nye-Funktioner-på-Vej-til-Apples-Tjenester-til-Efteråret We❤️Apple.dk

Nya funktioner kommer till Apples tjänster under hösten

Under hösten 2024 kommer Apple att lansera ett antal spännande nya funktioner i sina tjänster med lanseringen av iOS 18, iPadOS 18, macOS Sequoia, watchOS 11, visionOS 2 och tvOS 18. Dessa uppdateringar syftar till att förbättra användarupplevelsen och erbjudandet ännu fler alternativ för användarna. Låt oss dyka in i vad vi kan förvänta oss.

Utforska vandringsleder med Apple Maps

Apple Maps blir ännu bättre i höst med införandet av vandringsleder i nationalparker i USA och möjligheten att skapa egna promenader. Användare kan filtrera vandringsleder efter längd, höjd och rutttyp, och de kan spara dessa rutter för offlineanvändning. Detta ger både turister och lokalbefolkning möjlighet att planera allt från korta promenader till heldagsutflykter i nya städer. Dessutom kan du spara dina favoritplatser och lägga till personliga anteckningar i det nya "Platsbiblioteket"  .

Flexibilitet med Apple Pay

Apple Pay introducerar fler alternativ för flexibel betalning. Användare kan nu lösa in bonuspoäng och delbetala när de handlar online eller i appen. Detta rullas ut på flera marknader, inklusive USA, Australien, Spanien och Storbritannien. Funktionen gör det möjligt att använda bonuspoäng från kreditkort och använda delbetalningar direkt via Apple Pay. En annan spännande nyhet är "Tap to Cash", som gör det möjligt att överföra pengar genom att hålla ihop två iPhones  .

Omdesignad Apple Fitness+

Apple Fitness+ får en stor uppdatering med en ny användarupplevelse som gör det lättare att hitta och spara favoritpass och meditationer. Nya funktioner som "För dig" ger personliga rekommendationer, medan "Utforska" hjälper användare att upptäcka nya aktiviteter. Dessutom finns det förbättringar i sökfunktionen, så att du snabbt kan hitta träningspass baserat på aktivitetstyp, tränare, varaktighet och favoritmusik  .

Förbättrad Apple Music och Podcasts

Apple Music får nya funktioner som gör det möjligt att dela musikupplevelser via SharePlay, även med de utan Apple Music-prenumeration. Dessutom introduceras "Music Haptics" som ger döva och hörselskadade möjlighet att uppleva musik genom taktila vibrationer. Apple Podcasts får en uppdaterad "Now Playing"-design med stöd för avsnittskonst, vilket ger lyssnarna en mer visuell och interaktiv upplevelse  .

Uppdaterade Apple TV och iCloud

Apple TV+ introducerar funktionen "InSight", som visar information om skådespelare, karaktärer och musik i realtid. Dessutom förbättrar "Enhance Dialogue" rösttydligheten med hjälp av maskininlärning. För iCloud Mail kommer nya kategorier att läggas till för att bättre organisera e-postmeddelanden, och iCloud-inställningar kommer att göras om för att göra det enklare att hantera säkerhetskopior och personliga rekommendationer  .

Sammanfattning

De nya funktionerna för Apples tjänster för hösten 2024 verkar göra livet enklare och roligare för användarna. Från flexibla betalningsalternativ i Apple Pay till personliga träningsrekommendationer i Apple Fitness+ och en mer interaktiv upplevelse med Apple Music och Podcasts, det finns mycket att se fram emot. Kom ihåg att följa We❤️Apple.dk för de senaste uppdateringarna och detaljerna.

Tillbaka till blogg

Lämna en kommentar