macOS-Sequoia-Nyheder-og-Funktioner We❤️Apple.dk

macOS Sequoia: Nyheter och funktioner

macOS Sequoia är den senaste uppdateringen från Apple och den ger Mac-användare ett antal spännande funktioner och förbättringar. Ett av de mest anmärkningsvärda tilläggen är "Headphone Accommodations", som nu gör det möjligt att anpassa ljudupplevelsen med AirPods och Beats-hörlurar direkt på Mac.

Hörlurar på Mac

Sedan iOS 14 har iPhone- och iPad-användare kunnat anpassa sin ljudupplevelse med AirPods och Beats-hörlurar med hjälp av funktionen Headphone Accommodations, som förstärker svaga ljud och justerar vissa frekvenser efter användarens behov. Med macOS Sequoia är den här funktionen nu även tillgänglig på Mac. Användare som kör den senaste betaversionen av macOS Sequoia kan hitta inställningarna för Headphone Accommodations i Systeminställningar > Tillgänglighet > Ljud  .

Kompatibla hörlurar

Headphone Accommodations fungerar med följande hörlurar:

AirPods Pro (1:a och 2:a generationen)

AirPods (2:a och 3:e generationen)

AirPods Max

Apple EarPods (med 3,5 mm jackkontakt eller Lightning-kontakt)

Power slår

Powerbeats Pro

Beats Solo Pro

Beats Fit Pro

Beats Studio Pro

Beats Solo 4

Slår Solo Buds  .

Fler funktioner i macOS Sequoia

macOS Sequoia ger också nya sätt att dra fördel av kontinuitetsfunktionerna mellan Mac och iPhone. Användare kan nu inte bara spegla sin iPhone-skärm på sin Mac, utan också interagera med iPhone-skärmen direkt från Mac. Detta öppnar upp för en mer integrerad och sömlös upplevelse mellan enheter.

En annan stor nyhet är den fristående lösenordsappen, som gör det enkelt för användare att hantera sina lösenord utan att behöva använda appar från tredje part. Den här appen synkroniserar sömlöst mellan Apple-enheter via iCloud och är även tillgänglig på Windows via iCloud för Windows  .

Apple Intelligence: Framtiden för AI på Mac

Apple Intelligence, djupt integrerad i macOS Sequoia, introducerar avancerade AI-baserade funktioner till Mac. Användare kan nu använda systemomfattande verktyg som parafrasering, korrekturläsning och sammanfattning av text i applikationer som Mail, Notes och Pages, såväl som i tredjepartsappar. Dessa verktyg hjälper till att förbättra produktiviteten och kvaliteten på skriftlig kommunikation.

Tillgänglighet och offentlig publicering

macOS Sequoia kommer att vara tillgänglig för allmänheten i höst. En förhandsvisning av utvecklare är redan tillgänglig och en offentlig betaversion kommer att släppas nästa månad.

Tillbaka till blogg

Lämna en kommentar