iOS-18-Beta-3-He-er-alt-det-nyt We❤️Apple.dk

iOS 18 Beta 3: Här är allt nytt

Apple har precis släppt iOS 18 beta 3 till utvecklare, och med denna uppdatering kommer ett antal spännande nya funktioner och förbättringar. Läs vidare för en djupgående titt på vad du kan förvänta dig av den här senaste betaversionen.

Mörkt läge för appar

En av de mest anmärkningsvärda uppdateringarna i iOS 18 beta 3 är den automatiska konverteringen av appikoner till mörkt läge . Den här funktionen använder maskininlärningsteknik för att separera bilder och justera dem i mörkt läge, vilket ger en mer konsekvent visuell upplevelse i mörka miljöer  .

Dynamisk bakgrund

Standardbakgrunden i iOS 18 beta 3 har uppdaterats för att inkludera ett nytt färgskiftande "dynamiskt" alternativ. Denna funktion ändrar färgen på bakgrunden vid olika tidpunkter på dagen, vilket ger ett fräscht och varierat utseende.

Förbättrat ficklampsgränssnitt

Användare av iPhone 15 Pro och Pro Max kommer att märka en stor uppdatering av ficklampans gränssnitt på Dynamic Island. Denna uppdatering gör det enklare att styra ficklampan direkt från Dynamic Island.

Uppdateringar i appen Foton

Appen Foton har också fått ett antal uppdateringar. "Välj"-knappen är nu alltid synlig, vilket eliminerar behovet av att svepa uppåt för att välja foton. Dessutom har nyp-till-zoom-gesten ändrats tillbaka till att fungera som den gjorde i iOS 17 och tidigare versioner  .

Nyheter i Inställningar

I appen Inställningar har alternativet "RCS Messaging" uppdaterats för att ge mer information om funktionen. Detta kan hittas under Inställningar > Appar > Meddelanden > RCS-meddelanden.

Uppdaterat Emoji-tangentbord

Emoji-tangentbordet har uppdaterats med större ikoner som är lättare att se och trycka på. Dessutom kan du nu komma åt klistermärken och emoji direkt under emoji-tangentbordet i iOS 18 beta 3.

Ändringar i Meddelanden-appen

När du är i ett fokusläge visar Messages-appen inte längre kontaktens namn för dämpade aviseringar, utan visar istället helt enkelt "Meddelanden".

Omdesignad Apple Maps-ikon

Apple Maps har även fått en omdesign av ikonen för mörkt läge, vilket gör den mer stilren och modern.

Förbättrade Siri- och AI-funktioner

iOS 18 introducerar också en uppdaterad Siri som bättre förstår språk, kan hålla reda på tidigare förfrågningar och till och med kan söka i hela din enhet efter information. Siri kan nu även få hjälp av OpenAI:s ChatGPT för mer komplexa frågor. Denna del kommer dock först senare.

Vi ser fram emot

iOS 18 beta 3 ger ett antal nya funktioner och förbättringar som gör användarupplevelsen mer intuitiv och flexibel. Från dynamiska bakgrundsbilder till en mer intelligent Siri och förbättrade app-gränssnitt, det ser ut som att Apple fortsätter att förfina och förbättra sitt mobila operativsystem.

För mer information om de nya funktionerna och hur du kan komma åt iOS 18 beta 3, besök vår nyhetssektion på We❤️Apple.dk.

Tillbaka till blogg

Lämna en kommentar