iOS-18-Beta-2-Nyheder-og-Forventninger We❤️Apple.dk

iOS 18 Beta 2: Nyheter och förväntningar

Apple har officiellt släppt iOS 18 beta 2 till utvecklare. Den här uppdateringen kommer två veckor efter den första betaversionen och kommer med ett antal spännande nya funktioner och förbättringar. Vi tar en titt på allt nytt i iOS 18 beta 2 och vad du kan förvänta dig i de kommande uppdateringarna.

iOS 18 Beta 2: Nya funktioner och ändringar

iPhone spegling

En av de största nyheterna i iOS 18 beta 2 är introduktionen av iPhone Mirroring, som nu är tillgänglig för Mac-användare med macOS Sequoia beta 2. Med den här funktionen kan du spegla din iPhones skärm direkt på din Mac, inklusive aviseringar och navigeringsgester . Detta är dock inte tillgängligt i EU och Apple har redan meddelat att det kommer att bli försenat.

SharePlay Skärmdelning

En annan viktig uppdatering är förbättringarna av SharePlay-skärmdelning, som nu inkluderar möjligheten att ta över och kontrollera den andra personens skärm. Detta ger en mer interaktiv och engagerande upplevelse under skärmdelning.

Ändringar i EU App Store

Apple har utökat de ändringar som införts i EU i samband med DMA (Digital Markets Act) till iPad med iPadOS 18 beta 2. Dessa ändringar inkluderar stöd för alternativa webbläsarmotorer, appmarknadsplatser med mera.

Ny App Store-ikon

Det finns också en ny mörklägesversion av App Store-ikonen som lägger till ett fräscht och modernt utseende till din enhet.

RCS-meddelanden

I appen Inställningar under "Meddelanden" finns en ny växel för "RCS-meddelanden" som verkar vara aktiverad som standard. Det verkar dock som om RCS ännu inte är live.

Lösenord App

Lösenordsappen har nu en ny "+"-ikon i det nedre högra hörnet, vilket gör det enklare att lägga till ny inloggningsinformation. Tidigare var den här knappen endast tillgänglig i menyn "Alla" i appen.

Förväntningar på kommande betaversioner och slutsläpp

Även om beta 2 introducerar några intressanta funktioner, är det ofta beta 3 som ger stora förändringar och förbättringar baserat på feedback från användare. Den offentliga betan väntas i juli, och den allmänna versionen av iOS 18 är planerad till september.

Andra nya funktioner i iOS 18

AI-funktioner och Siri-förbättringar

iOS 18 introducerar Apple Intelligence, som är en serie AI-funktioner som förbättrar användarupplevelsen i många appar. Siri har blivit mer intelligent och kan nu hantera komplexa frågor och erbjuda mer exakta svar. Dessutom kan AI-funktioner hjälpa till att automatiskt komplettera meddelanden, skapa spellistor i Apple Music och erbjuda avancerade redigeringsverktyg i appen Foton.

Avancerade meddelandefunktioner

Meddelanden-appen stöder nu meddelandeschemaläggning, och Tapback-funktionen har utökats till att inkludera alla emoji eller klistermärken. RCS-stöd ger en rikare medieupplevelse och mer pålitlig gruppmeddelanden.

Safari och fotoförbättringar

Safari introducerar Highlights, som lyfter fram viktig information från webbsidor, och ett förbättrat Reader-läge. Appen Foton har fått en uppdatering som gör det enklare att organisera och navigera i ditt fotobibliotek med nya vyer och automatisk uppspelning av Live Photos och videor.

Sekretess och säkerhet

iOS 18 erbjuder nya sekretessfunktioner som ger användarna mer kontroll över sina data. Det är nu möjligt att låsa och dölja appar, vilket säkerställer att din privata information förblir skyddad.

Slutsats

iOS 18 beta 2 ger ett antal nya funktioner och förbättringar som förbättrar användarupplevelsen och erbjuder nya sätt att interagera med din iPhone. Med förväntningar på ännu större förändringar i kommande betaversioner är det en spännande tid för Apple-användare.

Tillbaka till blogg

Lämna en kommentar