iOS-18-Beta-2-Nu-Tilgængelig-Hvad-Du-Kan-Forvente We❤️Apple.dk

iOS 18 Beta 2 nu tillgänglig: Vad du kan förvänta dig

Apple har precis släppt iOS 18 beta 2 till utvecklare, bara två veckor efter tillkännagivandet på WWDC. Den här uppdateringen lovar att ge ett antal spännande nya funktioner och förbättringar till iPhone-användare över hela världen. Här är en djupgående titt på vad du kan förvänta dig i denna beta.

Nya funktioner i iOS 18

Avancerad AI-integration

Apple har investerat mycket i artificiell intelligens (AI), och iOS 18 är fullspäckat med nya AI-funktioner. Dessa inkluderar en uppgraderad Siri som nu kan dra fördel av stora språkmodeller för att ge mer intelligenta och kontextuella svar. Dessutom kommer det att finnas AI-drivna funktioner i Messages-appen som kan fylla i meningar automatiskt och generera förslag på svar för dina meddelanden och e-postmeddelanden. Det finns också planer på att integrera generativ AI i Apple Music för att skapa automatiska spellistor och förbättra Photos-appen för bildredigering och borttagning av objekt  .

Förbättrad användarupplevelse

En av de mest anmärkningsvärda förändringarna i iOS 18 är det nya anpassningsalternativet för startskärmen. Användare kan nu ordna appar och widgets på ett mer flexibelt sätt, vilket möjliggör bättre användning av skärmutrymmet. Dessutom har Control Center fått en uppdatering där användare kan anpassa och ordna om funktioner efter deras behov  .

Uppdaterad fotoapp

Foto-appen har genomgått en omfattande omdesign och integrerar nu flikarna Bibliotek och För dig i en förenklad vy. Användare kan också skapa och fästa samlingar baserat på teman som de senaste dagarna, resor och människor. Livefoton och videor spelas automatiskt upp när du bläddrar igenom dina minnen.

Förbättrade meddelanden

iOS 18 ger betydande förbättringar av Messages-appen. För första gången kommer användare att kunna schemalägga meddelanden som ska skickas senare och använda valfri emoji som svar. Dessutom blir textformatering som understrykning, genomstruken och fetstil tillgänglig. Det finns också stöd för RCS (Rich Communication Services), som kommer att förbättra meddelandeupplevelsen mellan iPhone- och Android-användare  .

Ny lösenordsapp

iOS 18 introducerar en dedikerad lösenordsapp som gör det enklare att hantera dina lösenord och inloggningar. Den här appen kommer att vara tillgänglig på alla Apple-enheter såväl som Windows-datorer.

Specifika nya funktioner i Beta 2

iPhone-spegling och SharePlay-uppgraderingar

En av de nya funktionerna som finns tillgängliga i iOS 18 beta 2 är iPhone Mirroring. Detta tillåter användare att spegla sin iPhone-skärm till andra enheter, vilket är användbart i ett antal scenarier som presentationer eller dela innehåll med vänner. Dessutom har SharePlay uppdaterats med nya skärmdelningsfunktioner som gör det enklare att samarbeta och dela upplevelser i realtid  .

Hur man skaffar iOS 18 Beta

iOS 18 beta 2 är för närvarande endast tillgängligt för registrerade betatestare för utvecklare. Apple planerar att släppa en offentlig betaversion i juli, följt av en officiell offentlig release i september. För de som testar betaversionen, var beredd på potentiella stabilitetsproblem och buggar eftersom programvaran fortfarande är under utveckling.

Slutsats

iOS 18 beta 2 ger ett antal nya funktioner och förbättringar som avsevärt kommer att förbättra användarupplevelsen. Från avancerad AI-integration till en uppdaterad Foto-app och förbättrat kontrollcenter, det finns mycket att se fram emot. Håll utkik efter fler uppdateringar och nya funktioner när vi närmar oss den offentliga releasen i september.

Tillbaka till blogg

Lämna en kommentar