Forventet-udgivelsesdato-for-iOS-18-Public-Beta We❤️Apple.dk

Förväntat releasedatum för iOS 18 Public Beta

Apples stora sommaruppdatering är precis runt hörnet, och om du, som många andra Apple-entusiaster, ser fram emot att testa iOS 18 men inte är redo att hoppa in i utvecklarbetan har vi goda nyheter för dig. Apple har meddelat att den offentliga betan för iOS 18 kommer att släppas i juli, men exakt när i juli kan variera något.


Historiska releasedatum och förväntningar

Historiskt sett tenderar Apple att släppa den offentliga betan ungefär fem veckor efter utvecklarbetan. Baserat på tidigare år kan vi förvänta oss att iOS 18 offentliga beta kommer att släppas i veckan runt den 15 juli. År 2023 släpptes den offentliga betaversionen av iOS 17 den 12 juli och 2022 släpptes den offentliga betan av iOS 16 den 11 juli. Om Apple följer detta mönster är mitten av juli en bra satsning.


Nya funktioner i iOS 18

iOS 18 är packad med nya och spännande funktioner som avsevärt förbättrar användarupplevelsen. Här är några av de mest anmärkningsvärda uppdateringarna:


Apple Intelligence: Apple har integrerat avancerade AI-funktioner i iOS 18. Dessa inkluderar en förbättrad version av Siri som nu är mer intelligent och kan dra nytta av ny AI-teknik. Dessutom kan användare förvänta sig AI-integration i Messages, som kan svara på frågor och autoslutföra meningar, samt nya AI-funktioner för Apple Music som kan generera automatiska spellistor.


RCS-support: Rich Communication Services (RCS) kommer till iPhone, vilket innebär bättre meddelandefunktioner mellan iPhone- och Android-användare, inklusive läskvitton, nyckelindikatorer och högkvalitativa foton och videor.


Ny lösenordsapp: iOS 18 introducerar en dedikerad lösenordsapp som gör det enklare för användare att logga in på webbsidor och programvara med en enhetlig lösning för alla lösenord.


Spelläge: Ett nytt spelläge i iOS 18 säkerställer högre och stabilare bildhastigheter genom att minimera bakgrundsaktivitet och göra trådlösa kontroller mer lyhörda.


Sekretess och säkerhet: Sekretessavsnittet i Inställningar har gjorts om för bättre insyn i vad du delar och med vem. Dessutom finns det nya alternativ för att begränsa åtkomsten till dina kontakter och Bluetooth-enheter.


Tillgänglighet: Apple fortsätter att förbättra tillgänglighetsfunktionerna med nya alternativ som Eye Tracking, som tillåter navigering med bara ögonen, och Vehicle Motion Cues, som hjälper till att minska åksjuka.


Hur installerar jag iOS 18 Public Beta?

När den offentliga betan är tillgänglig kan du enkelt installera den genom att registrera ditt Apple-ID i Apples betaprogram. Följ sedan dessa steg:


1. Öppna Inställningar på din iPhone.

2. Gå till Allmänt och välj Programuppdatering.

3. Klicka på Betauppdateringar och aktivera iOS 18 Public Beta.


Kompatibla enheter

iOS 18 kommer att finnas tillgängligt för ett brett utbud av iPhones, inklusive:


• iPhone XR, XS, XS Max

• iPhone 11-serien

• iPhone SE (2:a och 3:e generationen)

• iPhone 12-serien

• iPhone 13-serien

• iPhone 14-serien

• iPhone 15-serien.


Sammanfattning

Med en förväntad release av iOS 18 offentliga beta i mitten av juli 2024 kan användare se fram emot en sommar full av nya och spännande funktioner. Från avancerade AI-integrationer till förbättrad spelupplevelse och förbättrade sekretessinställningar, iOS 18 har något för alla.


Håll dig uppdaterad med de senaste Apple-nyheterna och uppdateringarna på We❤️Apple.dk .

Tillbaka till blogg

1 kommentar

Hej varför står det iOS 18 public beta men går ej att hitta uppdatering när ja söker?? Kan ni hjälpa mig med det eller är de att den går att laddas ner senare idag?

Elin Söderström

Lämna en kommentar