Disse-Apple-Watch-modeller-er-kompatible-med-watchOS-11 We❤️Apple.dk

Dessa Apple Watch-modeller är kompatibla med watchOS 11

Apple har tillkännagivit watchOS 11, den senaste mjukvaruuppdateringen för Apple Watch, som ger nya fitness- och hälsofunktioner, såväl som appen Live Activities and Translate. Det är dock inte alla Apple Watch-modeller som är kompatibla med den här uppdateringen. Här är allt du behöver veta om kompatibilitet och nya funktioner i watchOS 11.

Kompatibla Apple Watch-modeller

WatchOS 11 kommer att vara tillgänglig för följande Apple Watch-modeller:

Apple Watch Series 6

Apple Watch Series 7

Apple Watch Series 8

Apple Watch Series 9

Apple Watch Ultra (1:a generationen)

Apple Watch Ultra (andra generationen)

Apple Watch SE (andra generationen)

Det betyder att Apple Watch Series 4, Apple Watch Series 5 och den första generationen Apple Watch SE inte kommer att få uppdateringen watchOS 11  .

Nya funktioner i watchOS 11

1. Aktivitetsringar och vilodagar:

En av de mest anmärkningsvärda nya funktionerna är möjligheten att ta en vilodag utan att tappa dina aktivitetsringar. Tidigare kunde en sjukdom eller en oförutsedd händelse förstöra din aktivitetsringserie, men med watchOS 11 kan du nu ta en vilodag utan att förlora din rad.

2. Anpassade aktivitetsmål:

Du kan nu ställa in anpassade aktivitetsmål för olika dagar i veckan. Detta gör att du kan pressa dig själv hårdare på dagar då du har mer tid och energi, och sätta upp mer realistiska mål andra dagar  .

3. Vitals app:

Den nya Vitals-appen ger dig tillgång till dina hälsodata och hjälper dig att fatta välgrundade beslut om din hälsa och kondition. Appen erbjuder också träningsbelastningsövervakning, vilket ger en helt ny träningsupplevelse  .

4. Smart Stack och foton:

Med Smart Stack kan du se widgets baserat på tid, plats och andra faktorer, vilket gör det lättare att hålla dig uppdaterad med de senaste sportresultaten eller när din Uber anländer.

5. Incheckning och översättning:

Incheckningsfunktionen låter dig automatiskt meddela en vän eller familjemedlem när du har anlänt till en destination. Dessutom är Translate-appen nu tillgänglig direkt på din klocka och kan användas utan din iPhone  .

6. Gest dubbeltryck:

Den nya dubbeltryckningsgesten låter dig bläddra igenom appar handsfree. Detta kan också användas av tredjepartsutvecklare, vilket ger en bredare applikation.

Slutord

watchOS 11 ger ett antal nya och spännande funktioner till Apple Watch som förbättrar både hälsan och träningsupplevelsen, samt ökar anpassningen och användarvänligheten. Den nya uppdateringen innebär dock också att äldre modeller som Series 4, Series 5 och första generationens SE inte längre kommer att få uppdateringar, vilket kan vara en motivation att uppgradera till en nyare modell.

Håll dig uppdaterad med fler nyheter och tips på We❤️Apple.dk, och se till att följa den senaste Apple-utvecklingen för att få ut det mesta av dina Apple-enheter.

Tillbaka till blogg

Lämna en kommentar