Apple-Udruller-iOS-18-Beta-2-på-mandag-med-Nye-Funktioner We❤️Apple.dk

Apple släpper iOS 18 Beta 2 på måndag med nya funktioner

Apple har precis meddelat att iOS 18 beta 2 kommer att släppas på måndag, vilket är exakt två veckor efter att iOS 18 presenterades på WWDC 2024. Den kommande betaversionen kommer med två spännande nya funktioner: iPhone Mirroring och SharePlay-skärmdelning.

Vad är nytt i iOS 18 Beta 2?

iPhone-spegling: Anslutning mellan Mac och iPhone

Ett av de mest anmärkningsvärda tilläggen i iOS 18 beta 2 är iPhone Mirroring. Den här funktionen gör att Mac-användare kan spegla sin iPhone-skärm till sin Mac. Det betyder att du kan interagera med din iPhone direkt från din Mac, ta emot iPhone-aviseringar på din Mac och till och med dra och släppa filer sömlöst mellan dina enheter. Det här är en stor uppdatering för användare som vill ha en mer integrerad upplevelse mellan sina Apple-enheter.

SharePlay-skärmdelning: Samarbeta och hjälp på nya sätt

SharePlay-skärmdelning är den andra stora funktionen som introduceras i denna beta. Enligt Apple ger den här funktionen förbättrade skärmdelningsmöjligheter där du kan rita på en annan persons skärm för att visa vad de kan göra på sin egen enhet, eller till och med styra sin skärm och utföra åtgärder själv. Detta kan vara otroligt användbart för fjärrsupport, samarbete eller helt enkelt dela erfarenheter på ett mer interaktivt sätt.

Implementering och tillgänglighet

iOS 18 beta 2 kommer att vara tillgänglig för utvecklare på måndag och kommer sannolikt att lanseras tillsammans med de andra betaversionerna av Apples mjukvara, inklusive iPadOS 18, macOS Sequoia, tvOS 18, visionOS 2 och watchOS 11. En offentlig betaversion förväntas vara tillgänglig i juli .

Väntande funktioner i iOS 18

Även om iOS 18 beta 2 ger några nya funktioner, finns det fortfarande fler som inte är redo för allmänheten ännu. Vissa av dessa funktioner kommer att introduceras senare i år, medan andra kommer att läggas till under betatestningen. Apple har också bekräftat att vissa Apple Intelligence-funktioner kommer att börja betatestas i sommar.

Restriktioner inom EU

Tidigare idag meddelade Apple att Apple Intelligence och andra iOS 18-funktioner inte kommer att vara tillgängliga i EU i år på grund av Digital Markets Act (DMA). Apples talesperson Fred Sainz bekräftade att iOS 18 beta 2 kommer nästa vecka, vilket kommer med de nämnda nya funktionerna.

Bugfixar och förbättringar

Utöver de nya funktionerna förväntas iOS 18 beta 2 även fixa ett antal buggar och finjustera andra nya funktioner. Betaversionerna är viktiga för att säkerställa att den slutliga versionen av iOS 18 är så stabil och polerad som möjligt.

Sammanfattning

Med introduktionen av iOS 18 beta 2 tar Apple ytterligare ett steg mot den fullständiga releasen av iOS 18. De nya funktionerna som iPhone Mirroring och SharePlay-skärmdelning visar Apples fortsatta ansträngningar för att förbättra integrationen och användbarheten av sitt ekosystem. För utvecklare och nyfikna användare är detta en spännande tid att följa utvecklingen och testa de senaste funktionerna.

Håll ett öga på We❤️Apple.dk för fler uppdateringar och detaljer om iOS 18 och andra Apple-nyheter.

Tillbaka till blogg

Lämna en kommentar