Apple-Udgiver-Safari-Technology-Preview-199-med-Fejlrettelser-og-Ydelsesforbedringer We❤️Apple.dk

Apple släpper Safari Technology Preview 199 med buggfixar och prestandaförbättringar

Apple släppte idag en ny uppdatering till Safari Technology Preview, den experimentella webbläsaren som Apple först introducerade i mars 2016. Apple designade Safari Technology Preview för att testa funktioner som kan komma att introduceras i framtida versioner av Safari.

Funktioner i Safari Technology Preview 199

Den nya Safari Technology Preview 199 innehåller korrigeringar och uppdateringar inom ett antal områden som Apple Pay, CSS, redigering, JavaScript, media, rendering och WebRTC. Det här är några av de viktigaste förbättringarna:

  1. Apple Pay : Förbättrad funktionalitet och säkerhet för betalningslösningar.
  2. CSS : Uppdateringar och buggfixar som förbättrar webbdesign och layout.
  3. Redigering : Bättre stöd för innehållsredigering i webbläsaren.
  4. JavaScript : Prestandaförbättringar och optimeringar för snabbare och effektivare skript.
  5. Media : Förbättringar i hantering och uppspelning av medieinnehåll.
  6. Rendering : Optimering som förbättrar renderingen av webbsidor.
  7. WebRTC : Bättre stöd för realtidskommunikation via webbsidor.

Kompatibilitet och tillgänglighet

Den nuvarande versionen av Safari Technology Preview är kompatibel med macOS Sonoma och macOS Sequoia beta, den senaste versionen av macOS som Apple för närvarande testar i beta.

Uppdateringen av Safari Technology Preview är tillgänglig via Software Update i Systeminställningar eller Systeminställningar för alla som har laddat ner webbläsaren. De fullständiga utgåvorna för uppdateringen finns på Safari Technology Preview-webbplatsen.

Syftet med Safari Technology Preview

Apples mål med Safari Technology Preview är att samla feedback från utvecklare och användare om webbläsarens utvecklingsprocess. Safari Technology Preview kan köras sida vid sida med den befintliga webbläsaren Safari och är designad för utvecklare, men kräver inget utvecklarkonto för att ladda ner.

Vad betyder den här uppdateringen för användare?

För vanliga användare och utvecklare innebär den nya uppdateringen av Safari Technology Preview en möjlighet att uppleva de senaste funktionerna och förbättringarna innan de blir offentligt tillgängliga i den stabila versionen av Safari. Detta ger en unik möjlighet att påverka utvecklingen av en av de mest använda webbläsarna i världen genom att ge feedback direkt till Apple.

Hur uppdaterar du din Safari-teknikförhandsvisning?

  1. Öppna Systeminställningar eller Systeminställningar på din Mac.
  2. Välj "Programuppdatering".
  3. Klicka på "Uppdatera" bredvid Safari Technology Preview.

Varför är Safari Technology Preview viktigt?

Safari Technology Preview spelar en avgörande roll i Apples mjukvaruutvecklingscykel. Genom att göra det möjligt för utvecklare och teknikkunniga användare att testa nya funktioner kan Apple identifiera och fixa buggar tidigt i utvecklingsprocessen. Detta säkerställer en mer stabil och pålitlig webbupplevelse för alla användare när de nya funktionerna implementeras i den stabila versionen av Safari.

Safari Technology Preview är ett utmärkt sätt för användare att få en glimt av framtiden för webbsurfning på macOS samtidigt som den hjälper till att forma den framtiden genom aktiv feedback och felrapporter.

Tillbaka till blogg

Lämna en kommentar