Apple-Udgiver-Første-Offentlige-Beta-af-iOS-17.6 We❤️Apple.dk

Apple släpper den första offentliga betaversionen av iOS 17.6

Apple har precis lanserat den första offentliga betaversionen av iOS 17.6, bara några dagar efter att utvecklarbetan släpptes. Den här uppdateringen kommer som en del av Apples fortsatta ansträngningar att förbättra användarupplevelsen och fixa buggar i det nuvarande operativsystemet när fokus långsamt skiftar mot iOS 18.

Så här installerar du iOS 17.6 Beta:

Offentliga betatestare kan installera iOS 17.6 beta genom att öppna appen Inställningar, gå till Programuppdatering, välja "Betauppdateringar" och aktivera iOS 17 eller iPadOS 17 Public Beta. Registrering på Apples webbplats för betatestning krävs.

Förväntningar på iOS 17.6:

Med alla utlovade funktioner i iOS 17 redan implementerade är det oklart vad som specifikt kommer att inkluderas i iOS 17.6. Uppdateringen förväntas dock i första hand innehålla buggfixar och prestandaförbättringar under huven, vilket är typiskt för de senaste uppdateringarna i en iOS-cykel  .

Andra uppdateringar:

Tillsammans med iOS 17.6 beta, har Apple också släppt offentliga betaversioner av watchOS 10.6 och tvOS 17.6. Dessa uppdateringar förväntas också fokusera på stabilitet och mindre förbättringar snarare än nya funktioner  .

Nyckelfunktioner i iOS 17:

Även om iOS 17.6 inte förväntas lägga till nya funktioner, är det värt att lyfta fram några av de viktigaste nyheterna från tidigare iOS 17-uppdateringar:

Förbättrad kommunikation: Nya funktioner i telefon, meddelanden och FaceTime ger användarna fler sätt att uttrycka sig.

Standby: En ny helskärmsupplevelse med lättillgänglig information när iPhone vänds på sidan under laddning.

AirDrop och NameDrop: Gör det enklare att dela och få kontakt med andra runt omkring dig med AirDrop  .

Så här deltar du i betaprogrammet:

För att delta i Apples betaprogram måste användare registrera sig via Apples betatestwebbplats. När du väl har registrerat dig kan betauppdateringar aktiveras genom enkla steg i appen Inställningar. Det rekommenderas starkt att du tar en säkerhetskopia av din enhet innan du installerar betaprogramvara för att undvika dataförlust vid problem  .

Slutord:

Medan vi väntar på mer information om de specifika ändringarna i iOS 17.6, är det tydligt att Apple fortsätter att förfina och optimera sin mjukvara för att ge bästa möjliga användarupplevelse. Vi kommer att hålla dig uppdaterad när fler nyheter kommer ut om detta och andra kommande uppdateringar.

Tillbaka till blogg

1 kommentar

Hej!
Jag vill ha tillbaka iOS 17.6

Nina Wittikko

Lämna en kommentar