Hurtig levering og gratis retur

Apple har precis presenterat iOS 18 vid årets WWDC 2024, och den här uppdateringen är full av nya funktioner och förbättringar som kommer att glädja iPhone-användare över hela världen. Från nya hemskärmsanpassningar till en total översyn av kontrollcentret, låt oss dyka in i vad iOS 18 har att erbjuda.

Ny anpassning av startskärmen

En av de mest efterfrågade funktionerna är nu verklighet: användare kan nu anpassa sina appikoner med nya temainställningar, placera appikoner var som helst på skärmen och automatiskt tona ikonerna med mörkt läge. Detta ger en mer personlig och estetiskt tilltalande upplevelse för användarna.

Förnyat kontrollcenter

Kontrollcentret i iOS 18 har fått en massiv uppdatering med en ny flersidig layout. Det nya "Controls Gallery" tillåter tredjepartsutvecklare att erbjuda widgets till kontrollcentret. Användare kan också byta in de nya kontrollerna på låsskärmen och byta ut ficklampan och kameraikonerna. Slutligen kan nu enskilda appar låsas bakom Face ID, vilket avsevärt ökar enhetens säkerhet.

Förbättringar i Messages-appen

Messages-appen har fått flera uppdateringar i iOS 18. Tapbacks har gjorts om och användare kan nu tapback med valfri emoji eller klistermärke. Schemalagd sändning har också införts så att meddelanden kan skickas vid en viss tidpunkt. Dessutom har appen nu stöd för texteffekter och textformateringsalternativ som understrykning och genomstruken.

Meddelanden via satellit

För användare av iPhone 14 och iPhone 15 introducerar iOS 18 en revolutionerande funktion: meddelanden via satellit. Detta möjliggör sändning av iMessages och SMS utan Wi-Fi eller mobiltjänst, vilket säkerställer anslutning även i de mest avlägsna områdena.

Mail-appen

Mail-appen får även en uppdatering med automatisk kategorisering av e-postmeddelanden, helt och hållet hanterad på enheten. Detta förbättrar användarupplevelsen och gör det lättare att hantera en överfull inkorg.

Apple Maps och Wallet

Apple Maps lägger till detaljerade topografiska kartor och offlinestöd, vilket är till stor hjälp för friluftsentusiaster. Apple Wallet får "tap to pay" för Apple Cash, en ny Apple Pay Online-plattform och förbättrat stöd för evenemangsbiljetter.

Journal-appen

Journalappen stöder nu loggning av ditt sinnestillstånd och målinställning, samt en ny "Insikter"-vy och sökfunktionalitet.

Spelläge

Ett spännande tillägg till iOS 18 är Game Mode, som minimerar bakgrundsaktivitet för att säkerställa högsta bildfrekvens under spel. Det här är fantastiska nyheter för mobilspelare som vill ha en smidigare och mer oavbruten spelupplevelse.

Appen Foton

Foto-appen har fått sin största omdesign någonsin. Denna omdesign gör det enklare att hantera växande fotobibliotek med nya alternativ för att enkelt dölja skärmdumpar och en "Samlingar"-funktion för att hålla reda på senaste foton och förslag. Appen kan nu även gruppera människor och har introducerat ett nytt karusellgränssnitt för dina bilder.

Ytterligare egenskaper

Utöver de stora uppdateringarna som nämns ovan, lägger iOS 18 också till RCS-stöd, integration av påminnelser i Kalender, ett alternativ för att göra dina hemskärmsikoner större och mycket mer.

iOS 18 ger en våg av nya funktioner och förbättringar utformade för att förbättra användarupplevelsen och öka din iPhones funktionalitet. Håll dig uppdaterad med We❤️Apple.dk för fler nyheter och detaljer om iOS 18 och andra spännande Apple-produkter.

Seneste nyheder

Visa alla

Qualcomm ønsker at købe Intel, da PC-producenter skifter fra x86 til ARM.

Qualcomm vill köpa Intel när PC-tillverkarna byter från x86 till ARM.

De senaste nyheterna på teknikscenen är att Qualcomm planerar att förvärva Intel. Detta enorma steg kommer i en tid då PC-tillverkarna alltmer går bort från x86-arkitekturen mot ARM. Men vad betyder detta egentligen för marknaden och vad kan vi förvänta oss i framtiden? Välkommen till en djupgående analys av denna potentiella sammanslagning och varför den är av stor betydelse för både PC- och chipindustrin.

Läs mer

iOS 18: Sådan låser og skjuler du apps på iPhone

iOS 18: Hur man låser och döljer appar på iPhone

Med lanseringen av iOS 18 kommer ett antal nya och spännande funktioner, inklusive möjligheten att låsa och dölja appar på din iPhone. I den här artikeln på We❤️Apple.dk kommer vi att gå igenom steg-för-steg hur du gör. Vi täcker allt från installation till praktisk användning, så att du är väl rustad att skydda din privata data.

Läs mer

Gentler Streak er nu klar til iOS 18 med farvede ikoner og widgets

Gentler Streak är nu redo för iOS 18 med färgade ikoner och widgets

Gentler Streak har uppdaterats för iOS 18 med tonade ikoner och widgets som ger en mer intuitiv och estetisk upplevelse. Uppdateringen erbjuder också förbättrad användarvänlighet, kompatibilitet med befintliga data och integration med andra hälso- och träningsappar. Läs mer om uppdateringen på We❤️Apple.dk.

Läs mer