Apple-og-OpenAI-Indgår-Aftale-ChatGPT-i-iOS-18 We❤️Apple.dk

Apple och OpenAI Sign Agreement: ChatGPT i iOS 18

Apple och OpenAI Sign Agreement: ChatGPT i iOS 18

I spännande nyheter från WWDC 2024 har Apple tillkännagett ett banbrytande avtal med OpenAI för att integrera ChatGPT i iOS 18. Dessa nyheter har skickat chockvågor genom teknikvärlden, och många undrar nu vad detta partnerskap kommer att innebära för framtiden för AI på Apple-enheter .

Detaljer om avtalet mellan Apple och OpenAI

Enligt en rapport från Bloomberg innebär avtalet att Apple inte kommer att betala OpenAI för integrationen av ChatGPT. Istället ser Apple ett värde i den exponering som OpenAI får genom sin integration med Siri och andra skrivverktyg i iOS 18, iPadOS 18 och macOS Sequoia. Detta partnerskap förväntas ge ChatGPT till hundratals miljoner Apple-enheter, vilket kan vara mer värdefullt än kontantbetalningar.

Hur ChatGPT kommer att integreras i Apple-enheter

Med detta avtal kommer ChatGPT att bli en central del av Apples nya AI-funktioner. Siri får en betydande uppgradering som kommer att göra den mer konversativ och kapabel att hantera mer komplexa frågor. Enligt källor har Apple redan testat ChatGPT:s teknik internt med imponerande resultat.

Vad betyder detta för användare?

För användare betyder det att de kommer att ha tillgång till avancerade AI-funktioner utan extra kostnad. ChatGPT-integrering i iOS 18, iPadOS 18 och macOS Sequoia kommer att vara gratis för användare som väljer att delta. För de som prenumererar på ChatGPT Plus kommer ytterligare funktioner att finnas tillgängliga.

Sekretess och bearbetning på enheten

En viktig faktor i denna integration är att många av AI-funktionerna kommer att bearbetas direkt på enheten. Detta ger inte bara fördelar när det gäller hastighet, utan också ökat integritetsskydd, vilket Apple alltid har prioriterat.

Framtiden för Apple och AI

Apples långsiktiga mål är att ingå avtal om inkomstdelning med AI-företag, vilket innebär att de kan få del av intäkterna från AI-partners som tjänar pengar på chatbot-resultat på Apples plattformar. Detta partnerskap med OpenAI är bara början, och vi kan förvänta oss att se många fler AI-drivna funktioner i framtida uppdateringar.

Sammanfattning

Det här nya avtalet mellan Apple och OpenAI är en betydande utveckling som kommer att revolutionera hur vi interagerar med våra Apple-enheter. Genom att ta ChatGPT till iOS 18, iPadOS 18 och macOS Sequoia säkerställer Apple att deras användare har tillgång till några av de mest avancerade AI-teknikerna som finns tillgängliga idag.

Tillbaka till blogg

Lämna en kommentar