Hurtig leverans och gratis retur

AirPods 4: Alt, vad du ska se om de nya funktionerna

Välkommen till Vi❤️Apple.dk! Hvis du elsker alt, vad der har med Apple att göra, är du kommet til det rette sted. I det här inlägget har vi lagt ner alla spännande detaljer om kommande AirPods 4. Designändringar för förbättrad ljudkvalitet, vi har det senaste innehållet samt extra källor, så att du är fullständigt uppdaterad!

Design: 'The Snorkel'

En av de mest markerade ändringarna av AirPods 4 är designade, som har fått ett kælenamn "the snorkel". Enligt 9to5Mac , jämförs formen med en snorkel på grund av deras längre stilk. Denna design kan göra det lättare att justera mikrofonplaceringen för optimal ljudupptagning.

Forbedret Lydkvalitet

Med varje ny generation av AirPods, försöker Apple att hålla standarderna för ljudkvalitet. Enligt MacRumors , ryger der i AirPods 4 förbättrade drivrutiner och en mer sofistikerad akustisk arkitektur, som älskare en betydande uppgradering av ljudupplevelsen jämfört med deras forgængere.

Aktiv Støjreduktion med Fler Inställningar

En av de mest spännande funktionerna av nya AirPods är förbättringar av aktiv støjreduktion (ANC). Enligt The Verge erbjuder AirPods 4 flera olika nivåer av kläderreduktion, som kan anpassas till olika miljöer och behov.

Forbedret Batterilevetid

En annan förbättring av batteriets livslängd. Med AirPods 4 älskare Apple och längre lyssna- och taltid pr. opladning. Detta är en kärkommen nyhet för dem, de använder deras AirPods på daglig basis och vill inte bli avbrudt av lavt batteri.

Bedre Integration med Siri

AirPods 4 har också en förbättrad integration med Siri. Enligt AppleInsider , vill röster til Siri bli ännu snabbare för att reagera och mer precis, vilket gör det lättare att styra dina AirPods utan att skulle nå din telefon.

Ny Farvepalette

En annan spännande detalj är på AirPods 4 möjliggör färgmöjligheter. Utover den klassiska vita, spekuleras der i, hos Apple kommer att erbjuda flera färgvarianter för att matcha deras senaste iPhones.

Lanceringsdato och Pris

Även om den exakta lanceringsdato ännu inte är officiellt bekräftat, ryger der i Bloomberg , att vi kan förvänta en lansering i slutningen af ​​2023 eller början af 2024. Prisen förväntas att ligga på linje med tidigare generationer av AirPods, men med de många förbättringar kan vi potentielt se en mindre prisstigning.

Tak fordi du läste med! Passa på att bomärke Vi❤️Apple.dk för alla de senaste uppdateringarna kring Apple-produkter. Om du har frågor eller kommentarer, så ser vi det i kommentarerna nedan.

Seneste nyheter

Visa alla

Apple kalder AirPods-designet 'snorklen', plus andre detaljer om AirPods 4

Apple kallar AirPods-designet 'snorklen', plus andra detaljer om AirPods 4

AirPods 4, förväntas bli lanserad i slutningen av 2023 eller början av 2024, erbjuder en rad spännande nya funktioner. Detta inkluderar en ny design med en längre stil, förbättrad ljudkvalitet och möjlighet för anpassad støjreduktion. Dessutom vill de ha längre batterilevetid, bättre integration med Siri och flera färgmöjligheter. Prisen förväntas vara på linje med tidigare modeller.

Läs mer

Her er alle værktøjer, du skal bruge for at udskifte iPhone 16's batteri.

Her är alla verktyg som du ska använda för att byta ut iPhone 16s batteri.

Denna omfattande guide från We❤️Apple.dk visar dig, hur du utskiftar batteriet i iPhone 16. Guiden innehåller en lista över nödvändiga hjälpmedel och en trin-for-trin-guide. Denna guide för att förlänga livslängden Följ på din iPhone 16.

Läs mer

iPhone 16 tip: Erstat kamera-knappen på din låseskærm

iPhone 16 tips: Erstat kamera-knappen på din låsskärm

iPhone 16 ger en spännande ny funktion med: möjligheter för att anpassa kameraknappen på din låsskärm. Läs den här artikeln för att lära dig hur du ändrar knappen och gör din iPhone 16 ännu mer personlig. Öppna även de andra spännande funktionerna på iPhone 16 och håll dig uppdaterad med de senaste iPhone-trenderna hos We❤️Apple.dk.

Läs mer