Hurtig leverans och gratis retur

Så här Utskifter du Batteriet i iPhone 16

Så här Utskifter du batteri i iPhone 16

Vill du förlänga din iPhone 16? Utskiftning av batteriet är ett fantastiskt sätt att göra det på. I denne omfattande guide från We❤️Apple.dk vi dig, vilka verktyg du ska använda, och ge dig en trin-for-trin vejledning, så du kan hantera utskiftningen med lethed.

Værktøjerne du ska använda

Innan du börjar byta ut iPhone 16s batteri, ska du säkra dig, och du har alla nödvändiga verktyg. Her är lyssna på hjälpmedel till utförande av uppgiften:

  • En Pentalobe skruetrækker (P2)
  • En Phillips skruetrækker (PH000)
  • En sugekop
  • Plastik öppna værktøj
  • Spudger
  • Pinsetter
  • Antistatisk armband
  • En värmepistol eller hårtorr
  • Ett nytt iPhone 16-batteri

Forberedelse af arbetsmiljøet

Det är viktigt att förbereda och hyra och gott oplyst arbetsområde, innan du går i gänget. Se även till att ha en arbetsstation, där du kan placera de små skruvar och komponenter, du kan ta bort från din iPhone.

Trin 1: Sluk din iPhone

För att starta, ska du släcka din iPhone 16 helt. Detta minskar risken för elektriska stötar och skyddar dina data.

Trin 2: Fjern de nedersta skruer

Brug en Pentalobe skruetrækker (P2) til att avlägsna de to skruer vid sidan av opladningsporten. Detta vill ge dig åtkomst till att ta bort skärmen.

Trin 3: Lösn skärmen

Använd en sugkop för att se över att lyfta skärmen och skärpa. Placerar sugekoppen nära bunden av skärmen och använda plastiska öppna verktyg för att öppna skärmen. Observera, att skärmen är stadigt forbundet med telefonen med kabel, så var försiktig.

Trin 4: Frigør skärmkabel

Med en Phillips skruetrækker (PH000) ska du ta bort skruerne, som håller metallbeslagen över fladkabler, som kopplar skärmen till huvudprintet. Fjern forsigtigt beslagene och brug spudgeren til at lyfta fladkablerne af deras stick.

Trin 5: Ta bort det gamla batteriet

Hitta batteriet och identifieraren för skruer och klädsel, där hållaren är på plats. Använd spudger til forsigtigt att lyfta batteriet ud af dets plats. Om batteriet är starkt klæbet snabbt, kan en värmepistol eller hårtørrer hjälpa till att mjukgöra klæbrigheden.

Trin 6: Installer det nya batteriet

Placer det nya iPhone 16-batteri exakt var det gamla sad. Sørg för, att det är korrekt forbundet och fastgjort vid hjälp av samma skruer och beslag.

Trin 7: Genmonter skärmkabler

Tillslut skärmkablerne igen och skru metallbeslagen på plats. Se till att alla kabler är godkända och säkra.

Trin 8: Luk och testa din iPhone

Tryck för att återställa skärmen på plats och sikr den med de till Pentalobe skruer. Tänd din telefon för att säkerställa, att allt fungerar korrekt.

Ytterligare Resurser

För mer detaljerade bilder och videor om utskiftning av iPhone 16-batteriet, kan du besöka iFixit eller YouTube .

Se till att följa alla trin noggrant och tag dig god tid. Utskiftning av batteriet i din iPhone 16 kan ge din telefon och nytt liv och spara pengar på länge. Besök We❤️Apple.dk för flera användbara tips och tricks för att få mest möjligt ut av din Apple-enheder.

Seneste nyheter

Visa alla

Apple kalder AirPods-designet 'snorklen', plus andre detaljer om AirPods 4

Apple kallar AirPods-designet 'snorklen', plus andra detaljer om AirPods 4

AirPods 4, förväntas bli lanserad i slutningen av 2023 eller början av 2024, erbjuder en rad spännande nya funktioner. Detta inkluderar en ny design med en längre stil, förbättrad ljudkvalitet och möjlighet för anpassad støjreduktion. Dessutom vill de ha längre batterilevetid, bättre integration med Siri och flera färgmöjligheter. Prisen förväntas vara på linje med tidigare modeller.

Läs mer

Her er alle værktøjer, du skal bruge for at udskifte iPhone 16's batteri.

Her är alla verktyg som du ska använda för att byta ut iPhone 16s batteri.

Denna omfattande guide från We❤️Apple.dk visar dig, hur du utskiftar batteriet i iPhone 16. Guiden innehåller en lista över nödvändiga hjälpmedel och en trin-for-trin-guide. Denna guide för att förlänga livslängden Följ på din iPhone 16.

Läs mer

iPhone 16 tip: Erstat kamera-knappen på din låseskærm

iPhone 16 tips: Erstat kamera-knappen på din låsskärm

iPhone 16 ger en spännande ny funktion med: möjligheter för att anpassa kameraknappen på din låsskärm. Läs den här artikeln för att lära dig hur du ändrar knappen och gör din iPhone 16 ännu mer personlig. Öppna även de andra spännande funktionerna på iPhone 16 och håll dig uppdaterad med de senaste iPhone-trenderna hos We❤️Apple.dk.

Läs mer