Hurtig levering og gratis retur

WhatsApp avslutar stödet för Electron-appen på macOS

WhatsApp avslutar stödet för Electron-appen på macOS

WhatsApp förbereder en stor förändring i deras macOS-applikation. Den populära meddelandeappen byter från sin gamla elektronbaserade teknologi till en ny, förbättrad applikation som lovar bättre prestanda och fler funktioner. Läs vidare för att få all information om denna stora uppdatering och vad den betyder för dig som användare.

Vad betyder det för dig?

Om du är en macOS-användare som använder WhatsApp på din dator måste du snart uppgradera till den nya versionen av appen. Den nuvarande Electron-appen kommer att fasas ut, vilket innebär att du måste ladda ner och installera den nya versionen för att fortsätta använda tjänsten utan avbrott.

Varför byter WhatsApp bort från Electron?

Electron är ett ramverk som gör det möjligt att bygga skrivbordsapplikationer för flera plattformar med hjälp av webbteknologier som HTML, CSS och JavaScript. Men det har också sina begränsningar, särskilt vad gäller prestanda och resursförbrukning. Genom att byta till en mer optimerad installation hoppas WhatsApp kunna leverera en snabbare och effektivare applikation.

Fördelar med den nya WhatsApp-appen

Den nya appen förväntas erbjuda ett antal fördelar:

  • Bättre prestanda: Minskad CPU- och RAM-förbrukning, vilket resulterar i en snabbare och smidigare upplevelse.
  • Fler funktioner: Integrationer och funktioner som inte var möjliga med den gamla Electron-plattformen.
  • Säkerhet: Förbättrad säkerhet med tätare uppdateringar och patchar.

Hur uppgraderar du?

Uppgraderingsprocessen kommer att vara enkel. När den nya appen släpps officiellt kommer du att meddelas i din nuvarande app med instruktioner om hur du laddar ner och installerar den nya versionen. För att ligga steget före, håll utkik efter uppdateringar på WhatsApps officiella webbplats .

När sker övergången?

Det finns ännu inget officiellt datum för Electron-appen att fasas ut, men det förväntas ske inom de närmaste månaderna. Håll ett öga på aviseringar från WhatsApp så att du inte missar något och säkerställer en smidig övergång.

Vi❤️Apple.dk älskar ny teknik

Här på We❤️Apple.dk älskar vi ny teknik och håller alltid ett öga på de senaste trenderna och uppdateringarna inom Apples universum. Vi kommer att fortsätta att hålla dig uppdaterad om denna och liknande berättelser. Se till att följa vår blogg och sociala medier för de senaste nyheterna.

Slutsats

Även om vissa användare kan se det som ett besvär, kommer övergången från den gamla Electron-appen till den nya versionen av WhatsApp för macOS utan tvekan att medföra ett antal förbättringar och fördelar. Med bättre prestanda, fler funktioner och förbättrad säkerhet är det något som alla macOS-användare kan se fram emot.

För mer information om denna förändring kan du också besöka WhatsApps supportsidor . Kom ihåg att följa oss på We❤️Apple.dk för fler uppdateringar och tekniknyheter.

Skrivet av redaktionen på We❤️Apple.dk

Seneste nyheder

Visa alla

Qualcomm ønsker at købe Intel, da PC-producenter skifter fra x86 til ARM.

Qualcomm vill köpa Intel när PC-tillverkarna byter från x86 till ARM.

De senaste nyheterna på teknikscenen är att Qualcomm planerar att förvärva Intel. Detta enorma steg kommer i en tid då PC-tillverkarna alltmer går bort från x86-arkitekturen mot ARM. Men vad betyder detta egentligen för marknaden och vad kan vi förvänta oss i framtiden? Välkommen till en djupgående analys av denna potentiella sammanslagning och varför den är av stor betydelse för både PC- och chipindustrin.

Läs mer

iOS 18: Sådan låser og skjuler du apps på iPhone

iOS 18: Hur man låser och döljer appar på iPhone

Med lanseringen av iOS 18 kommer ett antal nya och spännande funktioner, inklusive möjligheten att låsa och dölja appar på din iPhone. I den här artikeln på We❤️Apple.dk kommer vi att gå igenom steg-för-steg hur du gör. Vi täcker allt från installation till praktisk användning, så att du är väl rustad att skydda din privata data.

Läs mer

Gentler Streak er nu klar til iOS 18 med farvede ikoner og widgets

Gentler Streak är nu redo för iOS 18 med färgade ikoner och widgets

Gentler Streak har uppdaterats för iOS 18 med tonade ikoner och widgets som ger en mer intuitiv och estetisk upplevelse. Uppdateringen erbjuder också förbättrad användarvänlighet, kompatibilitet med befintliga data och integration med andra hälso- och träningsappar. Läs mer om uppdateringen på We❤️Apple.dk.

Läs mer