Hurtig leverans och gratis retur

Apple Wallet utökar stödet för körkort

Apple Wallet utökar stödet för körkort i femte delstaten

Som spännande nyheter för Apple-användare utökar Apple Wallet nu sitt stöd för körkort och delstats-ID:n till ytterligare en stat, Ohio. Detta bringar det totala antalet stater som stöder den här funktionen till fem. Före Ohio inkluderade listan Arizona, Georgia, Maryland och Colorado.

En ny era för digital identitet

Med tekniska framsteg och ett ökande beroende av smartphones står behovet av att digitalisera vardagsdokument som körkort högst upp på agendan. Apple har tagit ett steg i denna riktning genom att integrera möjligheten att lägga till körkort och ID direkt i Apple Wallet-appen. Det betyder att du nu kan lämna ditt fysiska ID hemma och fortfarande ha tillgång till det när du behöver det.

Hur fungerar det?

Processen att lägga till ditt körkort eller statliga ID i Apple Wallet är enkel och säker. Öppna bara Wallet-appen, tryck på plustecknet och följ anvisningarna för att skanna ditt fysiska körkort. Apple använder avancerad teknik för att verifiera ditt ID genom flera säkerhetslager.

Fördelar med digitalt körkort

Det finns flera fördelar med att ha sitt körkort digitalt. Först och främst ger det en hög grad av bekvämlighet. Nu kan du snabbt och enkelt visa upp din legitimation vid säkerhetskontroller på flygplatsen eller vid incheckning på hotell, utan att behöva rota runt i plånboken. Dessutom minskar risken att bli av med ditt ID, eftersom det digitala ID:t alltid är säkrat bakom din telefons biometriska säkerhetslås som Face ID eller Touch ID.

Säkerhet och integritet

Säkerhet och integritet är alltid ett stort problem när det kommer till digitala lösningar. Apple har dock försäkrat sina användare att deras digitala ID är skyddade med högsta säkerhetsnivå. Uppgifterna är krypterade och ingen åtkomst ges till tredjepartsapplikationer. Du har full kontroll över vilka dataenheter som kan se ditt ID och du kan ta bort det från din Wallet-app när som helst.

Framtidens digitala plånbok

Utbyggnaden av körkorts- och ID-stöd är bara början på vad Apple Wallet kan erbjuda som digital plånbok. Möjligheterna till ytterligare integrationer med hälsoinformation, kreditkort och lojalitetskort är många och Apple fortsätter att ständigt utöka sina tjänster för att möta användarnas behov.

Möjligheterna för framtida expansioner

Med Ohio som den nyaste staten att gå med i programmet, kan vi förvänta oss att fler delstater kommer att följa efter inom en snar framtid. Detta gör att fler användare kan dra nytta av fördelarna med ett digitalt ID och göra deras vardag ännu enklare. Det är också troligt att Apple kommer att arbeta för att integrera dessa funktioner internationellt så att användare över hela världen kan dra nytta av denna teknik.

Hur börjar man?

Om du bor i en av de stater som nu stöder Digital ID på Apple Wallet, se till att du har den senaste iOS-uppdateringen. Gå sedan till Wallet-appen på din iPhone, tryck på plustecknet och följ instruktionerna för att lägga till ditt körkort eller statliga ID. Processen tar bara några minuter och du kommer omedelbart att kunna dra nytta av fördelarna med din digitala plånbok.

Slutgiltiga tankar

Apple Wallets stöd för körkort och ID:n markerar ett viktigt steg mot en helt digitaliserad framtid. Denna funktion kommer utan tvekan att tas emot väl av Apple-användare som söker bekvämlighet och säkerhet i sin vardag. Vi hoppas att få se ännu fler stater lägga till detta stöd snart och att se denna teknik bli globalt tillgänglig.

För fler uppdateringar och nyheter om Apple-produkter, besök We❤️Apple.dk .

Seneste nyheter

Visa alla

Apple kalder AirPods-designet 'snorklen', plus andre detaljer om AirPods 4

Apple kallar AirPods-designet 'snorklen', plus andra detaljer om AirPods 4

AirPods 4, förväntas bli lanserad i slutningen av 2023 eller början av 2024, erbjuder en rad spännande nya funktioner. Detta inkluderar en ny design med en längre stil, förbättrad ljudkvalitet och möjlighet för anpassad støjreduktion. Dessutom vill de ha längre batterilevetid, bättre integration med Siri och flera färgmöjligheter. Prisen förväntas vara på linje med tidigare modeller.

Läs mer

Her er alle værktøjer, du skal bruge for at udskifte iPhone 16's batteri.

Her är alla verktyg som du ska använda för att byta ut iPhone 16s batteri.

Denna omfattande guide från We❤️Apple.dk visar dig, hur du utskiftar batteriet i iPhone 16. Guiden innehåller en lista över nödvändiga hjälpmedel och en trin-for-trin-guide. Denna guide för att förlänga livslängden Följ på din iPhone 16.

Läs mer

iPhone 16 tip: Erstat kamera-knappen på din låseskærm

iPhone 16 tips: Erstat kamera-knappen på din låsskärm

iPhone 16 ger en spännande ny funktion med: möjligheter för att anpassa kameraknappen på din låsskärm. Läs den här artikeln för att lära dig hur du ändrar knappen och gör din iPhone 16 ännu mer personlig. Öppna även de andra spännande funktionerna på iPhone 16 och håll dig uppdaterad med de senaste iPhone-trenderna hos We❤️Apple.dk.

Läs mer