Hurtig levering og gratis retur

iOS 18 News, Apple Arcade och Sequoia

Spännande nyheter om iOS 18, Apple Arcade och Sequoia

Sequoia's Screen Recording Nags: Vad du behöver veta

Sequoia har nyligen introducerat nya varningsmeddelanden som visas under skärmdumpar. Detta har gjorts för att säkerställa bättre skydd av användarinformation. Användare får nu varningar om ovanlig aktivitet upptäcks under en skärmdump. För många kan detta verka som ett irriterande avbrott, men det är tänkt att skydda mot oavsiktlig delning av känslig information. Läs mer...

Nya funktioner i iOS 18 Photos App

Apple har tagit sin Photos-app till nästa nivå med iOS 18. Den senaste uppdateringen introducerar ett antal kraftfulla AI-drivna funktioner som gör det lättare att organisera och redigera dina bilder. Här är några av de mest spännande förändringarna:

  • Förbättrad ansiktsigenkänning: Foto-appen kan nu exakt känna igen och tagga fler ansikten i foton.
  • Automatisk redigering: Med ett enda klick kan appen nu justera ljus, kontrast och färg för att förbättra dina bilder.
  • Intelligent albumskapande: Användare kan nu automatiskt skapa album baserat på platser, händelser och personer.

Dessa nya funktioner gör det enklare än någonsin att hålla dina minnen organiserade och vackert presenterade. Läs mer...

Utmaningar och möjligheter med Apple Arcade

Apple Arcade, streamingtjänsten för spel, står inför vissa utmaningar men har också stora möjligheter. Även om tjänsten erbjuder exklusiva spel utan reklam, har vissa användare och utvecklare uttryckt oro över innehållsmångfalden och frekvensen av nya släpp. Trots dessa utmaningar fortsätter Apple att förnya sig och attrahera nya utvecklare och användare.

Apple Arcade utökar hela tiden sin samling med spel som vänder sig till olika intressen och åldersgrupper. Upptäck mer...

Besök oss på We❤️Apple.dk för fler uppdateringar, nyheter och tips om allt relaterat till Apple!

Seneste nyheder

Visa alla

Qualcomm ønsker at købe Intel, da PC-producenter skifter fra x86 til ARM.

Qualcomm vill köpa Intel när PC-tillverkarna byter från x86 till ARM.

De senaste nyheterna på teknikscenen är att Qualcomm planerar att förvärva Intel. Detta enorma steg kommer i en tid då PC-tillverkarna alltmer går bort från x86-arkitekturen mot ARM. Men vad betyder detta egentligen för marknaden och vad kan vi förvänta oss i framtiden? Välkommen till en djupgående analys av denna potentiella sammanslagning och varför den är av stor betydelse för både PC- och chipindustrin.

Läs mer

iOS 18: Sådan låser og skjuler du apps på iPhone

iOS 18: Hur man låser och döljer appar på iPhone

Med lanseringen av iOS 18 kommer ett antal nya och spännande funktioner, inklusive möjligheten att låsa och dölja appar på din iPhone. I den här artikeln på We❤️Apple.dk kommer vi att gå igenom steg-för-steg hur du gör. Vi täcker allt från installation till praktisk användning, så att du är väl rustad att skydda din privata data.

Läs mer

Gentler Streak er nu klar til iOS 18 med farvede ikoner og widgets

Gentler Streak är nu redo för iOS 18 med färgade ikoner och widgets

Gentler Streak har uppdaterats för iOS 18 med tonade ikoner och widgets som ger en mer intuitiv och estetisk upplevelse. Uppdateringen erbjuder också förbättrad användarvänlighet, kompatibilitet med befintliga data och integration med andra hälso- och träningsappar. Läs mer om uppdateringen på We❤️Apple.dk.

Läs mer