Hurtig leverans och gratis retur


Exklusiv betaversion: iOS 18.1 och macOS 15.1

Upptäck vad som är nytt i de exklusiva betaversionerna av iOS 18.1 och macOS 15.1 endast för Apple Intelligence-kompatibla enheter och vad detta betyder för dig som användare.

Apple presenterar: iOS 18.1 och macOS 15.1 beta

Apple har precis meddelat släppet av betaversionerna iOS 18.1 och macOS 15.1, men det finns en viktig detalj - dessa versioner är exklusivt tillgängliga för enheter som är kompatibla med Apple Intelligence.

Vad är Apple Intelligence?

Apple Intelligence är en ny avancerad teknik som använder artificiell intelligens och maskininlärning för att förbättra användarupplevelsen på Apple-enheter. Med denna teknik kan enheterna prestera snabbare, vara effektivare och erbjuda ännu smartare funktioner.

Exklusiv tillgång

Endast enheter som stöder Apple Intelligence kommer att kunna ladda ner och testa dessa nya betaversioner. Detta innebär att användare med äldre enheter kanske inte kan komma åt dessa nya och spännande uppdateringar.

Nya funktioner i iOS 18.1

iOS 18.1 ger ett antal nya funktioner och förbättringar till iPhone. Här är några av höjdpunkterna:

  • Förbättrad Siri: Siri är nu smartare och mer kontextuell med förmågan att förstå och svara på komplexa frågor.
  • Ny kameraapp: Kameraappen får en fullständig översyn med nya AI-drivna funktioner som automatisk scenigenkänning och avancerad bildredigering.
  • Intelligenta aviseringar: Aviseringar blir mer anpassningsbara och kan nu prioritera viktig information baserat på användarbeteende.

Förbättringar i macOS 15.1

macOS 15.1 är också fullmatad med nya funktioner och förbättringar:

  • Förbättrad prestanda: macOS 15.1 utnyttjar Apple Intelligence för att leverera snabbare och mjukare prestanda.
  • Optimerad multitasking: Ny AI-baserad multitasking gör det lättare att växla mellan uppgifter och applikationer.
  • Förbättrad säkerhet: Avancerade säkerhetsfunktioner skyddar din Mac från hot med AI-driven hotdetektering i realtid.

Hur man kommer åt betaversionerna

För att komma åt iOS 18.1 och macOS 15.1 beta måste du först se till att din enhet är kompatibel med Apple Intelligence. Efter det kan du gå med i Applese betaprogram och ladda ner uppdateringarna från deras officiella webbplats.

Det kan du förvänta dig

Användare som kan testa dessa betauppdateringar kommer att kunna uppleva en ännu högre användarupplevelse och enheternas fulla potential. Apple Intelligence kommer att säkerställa att enheter är mer intuitiva och kan hantera komplexa uppgifter snabbare än någonsin tidigare.

Framtiden med Apple Intelligence

Det är tydligt att Apple har stora planer för sin nya Apple Intelligence-teknik, och dessa betaversioner är bara början. I takt med att tekniken utvecklas kan vi förvänta oss ännu mer avancerade funktioner och en exceptionell användarupplevelse på alla Apple-enheter.

Slutsats

iOS 18.1 och macOS 15.1 beta representerar ett stort steg framåt för Apple med integrationen av Apple Intelligence. Genom att erbjuda exklusiv åtkomst ger Apple användare med kompatibla enheter en möjlighet att uppleva framtidens teknik idag. Besök We❤️Apple.dk för att hålla dig uppdaterad med de senaste Apple-nyheterna och detaljer om kommande uppdateringar.

Seneste nyheter

Visa alla

Apple kalder AirPods-designet 'snorklen', plus andre detaljer om AirPods 4

Apple kallar AirPods-designet 'snorklen', plus andra detaljer om AirPods 4

AirPods 4, förväntas bli lanserad i slutningen av 2023 eller början av 2024, erbjuder en rad spännande nya funktioner. Detta inkluderar en ny design med en längre stil, förbättrad ljudkvalitet och möjlighet för anpassad støjreduktion. Dessutom vill de ha längre batterilevetid, bättre integration med Siri och flera färgmöjligheter. Prisen förväntas vara på linje med tidigare modeller.

Läs mer

Her er alle værktøjer, du skal bruge for at udskifte iPhone 16's batteri.

Her är alla verktyg som du ska använda för att byta ut iPhone 16s batteri.

Denna omfattande guide från We❤️Apple.dk visar dig, hur du utskiftar batteriet i iPhone 16. Guiden innehåller en lista över nödvändiga hjälpmedel och en trin-for-trin-guide. Denna guide för att förlänga livslängden Följ på din iPhone 16.

Läs mer

iPhone 16 tip: Erstat kamera-knappen på din låseskærm

iPhone 16 tips: Erstat kamera-knappen på din låsskärm

iPhone 16 ger en spännande ny funktion med: möjligheter för att anpassa kameraknappen på din låsskärm. Läs den här artikeln för att lära dig hur du ändrar knappen och gör din iPhone 16 ännu mer personlig. Öppna även de andra spännande funktionerna på iPhone 16 och håll dig uppdaterad med de senaste iPhone-trenderna hos We❤️Apple.dk.

Läs mer