Hurtig levering og gratis retur

iOS 18 erbjuder nya personliga röståtgärder

iOS 18 erbjuder nya personliga röståtgärder

Apples kommande mjukvaruuppdatering, iOS 18, lovar att ge iPhone-användare ett antal spännande funktioner. En av de mest anmärkningsvärda nyheterna är möjligheten att skapa personliga röståtgärder som kan utföras utan att använda Siri. Låt oss dyka ner i detaljerna och se vad vi kan förvänta oss av den här uppdateringen i iOS 18.

Vad är personliga röståtgärder?

Med iOS 18 får användare friheten att skapa sina egna röstkommandon som går utöver Siris standardfunktioner. Dessa personliga röståtgärder låter dig aktivera specifika funktioner eller appar, vilket kan göra din dagliga iPhone-användning mer intuitiv och problemfri.

Hur man skapar personliga röståtgärder

Det är otroligt enkelt att skapa personliga röståtgärder i iOS 18. Gå först till menyn Inställningar och sedan till Tillgänglighet . Här hittar du ett nytt alternativ som heter Custom Voice Actions . När du väl är där kan du börja lägga till och anpassa dina egna röstkommandon som kan anpassas till dina dagliga rutiner.

Exempel på applikationer

Föreställ dig att du säger "God morgon" till din iPhone så spelar den automatiskt din favoritspellista på morgonen, tänder dina smarta lampor och visar väderprognosen för dagen. Eller så kanske du säger "Dags att jobba" och din iPhone öppnar din e-post, kalender och arbetsrelaterade appar. Möjligheterna är nästan oändliga, och det bästa är att du kan anpassa dem exakt efter dina behov.

Bra integrationer med tredjepartsappar

En annan stor fördel med iOS 18s personliga röståtgärder är deras integration med tredjepartsappar. Det betyder att du kan skapa röstkommandon för appar som Spotify, WhatsApp och många andra direkt från din iPhone. Detta ger en helt ny nivå av anpassning och bekvämlighet för att säkert och effektivt använda dina favoritappar.

Säkerhet och integritet

Som alltid fokuserar Apple på säkerhet och integritet. De personliga röståtgärderna är lokaliserade till din enhet och synkroniseras inte med iCloud om du inte specifikt aktiverar den här funktionen. Det betyder att dina data är säkra och inte kan nås av Apple eller någon tredje part utan ditt tillstånd.

Fler förbättringar i iOS 18

Utöver de nya personliga röståtgärderna har iOS 18 även flera andra spännande funktioner. En ny och förbättrad widgetupplevelse , uppdateringar av meddelanden och mer interaktion i FaceTime är på väg. Dessutom rapporteras det att iOS 18 också kommer att förbättra batteritiden och prestanda på äldre iPhone-modeller så att alla kan njuta av de nya funktionerna.

Slutsats

iOS 18 ser ut att bli en spelväxlare för iPhone-användare med introduktionen av personliga röstkommandon och många andra fantastiska uppdateringar. Vi på We❤️Apple.dk ser fram emot att se hur dessa nya funktioner kommer att förbättra användarupplevelsen och ge mer flexibilitet och anpassning till våra dagliga liv.

Se till att hålla utkik på vår blogg för fler uppdateringar och djupgående recensioner när iOS 18 officiellt lanseras.

Seneste nyheder

Visa alla

Qualcomm ønsker at købe Intel, da PC-producenter skifter fra x86 til ARM.

Qualcomm vill köpa Intel när PC-tillverkarna byter från x86 till ARM.

De senaste nyheterna på teknikscenen är att Qualcomm planerar att förvärva Intel. Detta enorma steg kommer i en tid då PC-tillverkarna alltmer går bort från x86-arkitekturen mot ARM. Men vad betyder detta egentligen för marknaden och vad kan vi förvänta oss i framtiden? Välkommen till en djupgående analys av denna potentiella sammanslagning och varför den är av stor betydelse för både PC- och chipindustrin.

Läs mer

iOS 18: Sådan låser og skjuler du apps på iPhone

iOS 18: Hur man låser och döljer appar på iPhone

Med lanseringen av iOS 18 kommer ett antal nya och spännande funktioner, inklusive möjligheten att låsa och dölja appar på din iPhone. I den här artikeln på We❤️Apple.dk kommer vi att gå igenom steg-för-steg hur du gör. Vi täcker allt från installation till praktisk användning, så att du är väl rustad att skydda din privata data.

Läs mer

Gentler Streak er nu klar til iOS 18 med farvede ikoner og widgets

Gentler Streak är nu redo för iOS 18 med färgade ikoner och widgets

Gentler Streak har uppdaterats för iOS 18 med tonade ikoner och widgets som ger en mer intuitiv och estetisk upplevelse. Uppdateringen erbjuder också förbättrad användarvänlighet, kompatibilitet med befintliga data och integration med andra hälso- och träningsappar. Läs mer om uppdateringen på We❤️Apple.dk.

Läs mer