iOS-18-Beta-3-Introducerer-Dark-Mode-Ikoner-til-Tredjepartsapps We❤️Apple.dk

iOS 18 Beta 3 introducerar mörkt lägesikoner för appar från tredje part

Automatisk mörkare av appikoner

Apple har släppt iOS 18 beta 3 till utvecklare, och den här uppdateringen ger en anmärkningsvärd förändring av anpassningen av hemskärmen. Nu kan du automatiskt växla dina appikoner till mörkt läge med ett enda tryck. Detta görs med hjälp av en avancerad maskininlärningsteknik som kan identifiera och invertera färgerna på ikonerna, särskilt de med vit bakgrund  .

Hur man aktiverar funktionen

För att prova den här nya funktionen i iOS 18 beta 3, följ dessa steg:

1. Tryck länge på startskärmen.

2. Tryck på "Redigera" i det övre vänstra hörnet.

3. Välj "Anpassa".

4. Välj "Mörk" eller "Automatisk" och aktivera mörkt läge.

När du gör detta kommer de flesta av dina ikoner automatiskt att konverteras till mörkt läge. Funktionen fungerar på de flesta appikoner, men inte alla, och den gäller för närvarande inte appar i dockan .

Förbättrad anpassning

Den här funktionen är en del av Apples fortsatta ansträngningar att förbättra användarupplevelsen genom att tillhandahålla fler anpassningsalternativ. Användare kan nu njuta av en mer sammanhållen estetik, särskilt när de använder sina enheter i mörka miljöer. Det mörka läget minskar inte bara ögonbelastningen utan ser också tilltalande ut, särskilt på natten  .

Betydelse och framtidsperspektiv

Även om funktionen fortfarande är i betaversion och förändringar kan ske innan den slutliga versionen av iOS 18, är det tydligt att Apple fortsätter att fokusera på personalisering och användarupplevelse. Införandet av mörkt läge för appikoner kan också ha en positiv inverkan på batteritiden, särskilt på enheter med OLED-skärmar  .

Slutsats

iOS 18 beta 3:s förmåga att automatisera mörkt läge för appikoner från tredje part markerar ett betydande steg framåt i anpassningen. Den här funktionen tillåter användare att enkelt växla mellan ljusa och mörka teman, vilket förbättrar den visuella konsistensen och minskar ansträngningen på ögonen. Håll utkik efter fler uppdateringar när vi närmar oss den officiella versionen av iOS 18 i september  .

Besök We❤️Apple.dk för fler uppdateringar om iOS 18 och andra Apple-nyheter.

Tillbaka till blogg

Lämna en kommentar