Hurtig leverans och gratis retur

iOS 18.1 Beta 1: Allt du behöver veta om de nya Apple Intelligence-funktionerna

Med lanseringen av iOS 18.1 beta 1, ger Apple några spännande nya funktioner till enheterna. Den här versionen är speciell eftersom den introducerar de första Apple Intelligence-funktionerna som kan förvandla din iPhone-upplevelse. Om du är nyfiken på att veta mer om vad den här uppdateringen innebär och varför det är en så stor nyhet, läs vidare. Artikeln täcker alla de viktigaste ämnen som du behöver veta. Besök We❤️Apple.dk för de senaste uppdateringarna och tipsen.

Vad är Apple Intelligence?

Apple Intelligence är en svit med avancerade funktioner utformade för att göra din iPhone inte bara smartare utan också mer intuitiv. Med iOS 18.1 beta 1 får vi en känsla för dessa nya funktioner för första gången. Apple Intelligence levererar datadrivna insikter och använder artificiell intelligens för att relatera till dina vanor, preferenser och dagliga aktiviteter.

Funktioner i Apple Intelligence

En av de mest spännande aspekterna av iOS 18.1 beta 1 är introduktionen av flera Apple Intelligence-funktioner. Dessa inkluderar:

  • Förbättrade Siri-förslag: Siri blir smartare med förmågan att förutsäga vad du kan behöva hjälp med, baserat på dina tidigare aktiviteter och sammanhang.
  • Smart Home Integration: Med Apple Intelligence kan din iPhone anpassa dina smarta heminställningar automatiskt. Den kan till exempel justera termostaten när du är på väg hem eller släcka belysningen när du lämnar huset.
  • Personal Health Advisor: Via Health-appen får du bättre personliga hälsorekommendationer. Appen kan nu använda fler datapunkter för att ge dig mer exakta råd.
  • Avancerad bildigenkänning: Foton kan automatiskt organisera sig utifrån plats, tid, personer på bilden och till och med de aktiviteter du deltar i.

Hur installerar jag iOS 18.1 beta 1?

Om du är en offentlig betatestare eller har ett utvecklarkonto kan du snabbt uppdatera till iOS 18.1 beta 1. För att installera den nya versionen gör du följande:

  1. Öppna Inställningar på din iPhone.
  2. Gå till Allmänt > Programuppdatering.
  3. Här ser du ett alternativ för att ladda ner och installera iOS 18.1 beta 1. Klicka på denna och följ instruktionerna.

Prestanda- och stabilitetsförbättringar

Utöver de nya funktionerna kommer iOS 18.1 beta 1 också med ett antal uppdateringar som förbättrar den övergripande prestandan och stabiliteten för operativsystemet. Användare kan förvänta sig en mer lyhörd och pålitlig upplevelse, särskilt när de använder resurskrävande appar.

Kompatibilitet

Alla enheter som stöder iOS 17 kommer också att vara kompatibla med iOS 18.1. Detta inkluderar givetvis de senaste iPhone-modellerna, men även flera äldre versioner. Det är goda nyheter för dem som inte planerar att uppgradera sin enhet när som helst snart.

Användarfeedback

Som med alla betaversioner är feedback från användare extremt viktig. Apple kommer att använda denna feedback för att förfina och förbättra funktioner innan iOS 18.1 släpps officiellt. Därför uppmanas alla beta-användare att rapportera eventuella buggar eller problem via Feedback Assistant.

Avsnittet Apple Watch och andra enheter

iOS 18.1 beta 1 innebär inte bara ändringar i iPhone. Apple Watch får också uppdateringar, särskilt när det gäller hälsofunktioner och integration med Apple Health-appen. Du kan till exempel förvänta dig bättre synkronisering av data mellan dina enheter och förbättrad batteritid.

När kommer den slutgiltiga versionen ut?

Även om vi ännu inte har något officiellt releasedatum för den slutliga versionen av iOS 18.1, kör Apple vanligtvis betaprogram i månader. Den fullständiga versionen förväntas lanseras senare i år. Håll ett öga på We❤️Apple.dk för de senaste uppdateringarna.

Sammantaget ger iOS 18.1 beta 1 många spännande nya funktioner till bordet, och vi är glada över att se hur Apple Intelligence kommer att förändra vårt sätt att använda våra enheter. Se till att du håller dig uppdaterad med de senaste nyheterna och guiderna genom att besöka We❤️Apple.dk .

Seneste nyheter

Visa alla

Apple kalder AirPods-designet 'snorklen', plus andre detaljer om AirPods 4

Apple kallar AirPods-designet 'snorklen', plus andra detaljer om AirPods 4

AirPods 4, förväntas bli lanserad i slutningen av 2023 eller början av 2024, erbjuder en rad spännande nya funktioner. Detta inkluderar en ny design med en längre stil, förbättrad ljudkvalitet och möjlighet för anpassad støjreduktion. Dessutom vill de ha längre batterilevetid, bättre integration med Siri och flera färgmöjligheter. Prisen förväntas vara på linje med tidigare modeller.

Läs mer

Her er alle værktøjer, du skal bruge for at udskifte iPhone 16's batteri.

Her är alla verktyg som du ska använda för att byta ut iPhone 16s batteri.

Denna omfattande guide från We❤️Apple.dk visar dig, hur du utskiftar batteriet i iPhone 16. Guiden innehåller en lista över nödvändiga hjälpmedel och en trin-for-trin-guide. Denna guide för att förlänga livslängden Följ på din iPhone 16.

Läs mer

iPhone 16 tip: Erstat kamera-knappen på din låseskærm

iPhone 16 tips: Erstat kamera-knappen på din låsskärm

iPhone 16 ger en spännande ny funktion med: möjligheter för att anpassa kameraknappen på din låsskärm. Läs den här artikeln för att lära dig hur du ändrar knappen och gör din iPhone 16 ännu mer personlig. Öppna även de andra spännande funktionerna på iPhone 16 och håll dig uppdaterad med de senaste iPhone-trenderna hos We❤️Apple.dk.

Läs mer