Hurtig leverans och gratis retur

Vilken storlek iPad Pro är bäst för dig?

Vilken storlek iPad Pro är bäst för dig?

Med flera storlekar och konfigurationer av iPad Pro tillgängliga på marknaden kan det vara svårt att välja rätt modell. På We❤️Apple.dk förstår vi denna utmaning och har därför satt ihop en guide som hjälper dig att göra det bästa valet. Läs vidare för att ta reda på vilken iPad Pro som passar dina behov bäst.

iPad Pro storleksval

Apples iPad Pro kommer i två primära storlekar: 11-tum och 12,9-tum. Varje storlek har sina egna för- och nackdelar, så det handlar om att hitta den som bäst passar dina dagliga behov och preferenser.

11-tums iPad Pro – Kompakt och mobil

11-tumsmodellen är känd för sin bärbarhet och låga vikt. Den är perfekt för dig som ständigt är på språng och vill ha en kraftfull enhet i ett kompakt format. Denna modell är också idealisk för studenter, affärsmän och kreativa som vill ha en stark enhet som lätt kan bäras i väskan. Skärmstorleken är tillräckligt stor för de flesta uppgifter, från att göra anteckningar till att redigera bilder.

12,9-tums iPad Pro – Expansiv och kraftfull

Behöver du en större skärm för professionellt arbete som grafisk design, videoredigering eller multitasking? Då är 12,9-tums iPad Pro det självklara valet. Den större skärmen ger en mer uppslukande upplevelse och mer skärmutrymme för att arbeta med flera appar samtidigt. Den är lite tyngre och mindre bärbar än 11-tumsmodellen, men investeringen är värd det om du behöver det extra utrymmet och kraften.

Andra viktiga överväganden

Förutom skärmstorlek finns det flera andra faktorer att tänka på när du väljer din iPad Pro:

Lagringskapacitet

iPad Pro-modellerna kommer i olika lagringskapaciteter, från 128 GB upp till 2 TB. Om du arbetar med stora filer eller många appar kan det bli nödvändigt att investera i en modell med mer lagringsutrymme. Å andra sidan, om du i första hand använder molnet för lagring kan det räcka med en mindre kapacitet.

Anslutningsalternativ

Apple erbjuder både Wi-Fi och Wi-Fi + Cellular-modeller. Wi-Fi + Cellular-modellerna är dyrare, men ger dig möjlighet att använda mobilnät, vilket är användbart om du ofta arbetar borta från en stabil Wi-Fi-anslutning.

Prissättning

Priset spelar förstås en stor roll i ditt beslut. 11-tums iPad Pro är generellt sett billigare än 12,9-tumsmodellen. Vi rekommenderar att sätta en budget och hitta en modell som passar inom den budgeten samtidigt som du får alla funktioner du behöver.

Tillbehör

Glöm inte att räkna in kostnaden för valfria tillbehör som Apple Pencil och Magic Keyboard. Dessa kan avsevärt förbättra din iPad Pro-upplevelse, men de kan också öka den totala kostnaden.

Saker att komma ihåg

Slutligen finns det några allmänna tips som gäller oavsett vilken iPad Pro du väljer:

  • Tänk på din dagliga användning och vilka uppgifter du vanligtvis utför på en surfplatta.
  • Tänk på framtida användning och uppgraderingsmöjligheter.
  • Läs recensioner och jämför funktioner noggrant.

Genom att ta hänsyn till dessa faktorer kan du hitta den iPad Pro som bäst uppfyller dina behov. Kom ihåg att vi på We❤️Apple.dk alltid är redo att hjälpa dig hitta rätt Apple-produkt.

Seneste nyheter

Visa alla

Apple kalder AirPods-designet 'snorklen', plus andre detaljer om AirPods 4

Apple kallar AirPods-designet 'snorklen', plus andra detaljer om AirPods 4

AirPods 4, förväntas bli lanserad i slutningen av 2023 eller början av 2024, erbjuder en rad spännande nya funktioner. Detta inkluderar en ny design med en längre stil, förbättrad ljudkvalitet och möjlighet för anpassad støjreduktion. Dessutom vill de ha längre batterilevetid, bättre integration med Siri och flera färgmöjligheter. Prisen förväntas vara på linje med tidigare modeller.

Läs mer

Her er alle værktøjer, du skal bruge for at udskifte iPhone 16's batteri.

Her är alla verktyg som du ska använda för att byta ut iPhone 16s batteri.

Denna omfattande guide från We❤️Apple.dk visar dig, hur du utskiftar batteriet i iPhone 16. Guiden innehåller en lista över nödvändiga hjälpmedel och en trin-for-trin-guide. Denna guide för att förlänga livslängden Följ på din iPhone 16.

Läs mer

iPhone 16 tip: Erstat kamera-knappen på din låseskærm

iPhone 16 tips: Erstat kamera-knappen på din låsskärm

iPhone 16 ger en spännande ny funktion med: möjligheter för att anpassa kameraknappen på din låsskärm. Läs den här artikeln för att lära dig hur du ändrar knappen och gör din iPhone 16 ännu mer personlig. Öppna även de andra spännande funktionerna på iPhone 16 och håll dig uppdaterad med de senaste iPhone-trenderna hos We❤️Apple.dk.

Läs mer