Hurtig levering og gratis retur

Detaljer om nya iPad Air och iPad Pro

Detaljer om nya iPad Air och iPad Pro

Apple fortsätter att dominera surfplattmarknaden och snart kommer de att lansera nya versioner av deras populära iPad Air och iPad Pro. Här på We❤️Apple.dk ger vi dig en djupgående genomgång av vad du kan förvänta dig av dessa spännande nya modeller.

Design och byggkvalitet

Apple gör aldrig besviken när det kommer till design och byggkvalitet. De nya iPad Air och iPad Pro kommer sannolikt att följa samma premiumstandard som sina föregångare. Båda modellerna förväntas komma i en smal och lätt formfaktor, men ändå vara tillräckligt robusta för att klara daglig användning.

Nya dimensioner

En av de mest spännande nya uppdateringarna är ändringarna av dimensionerna på både iPad Air och iPad Pro. Baserat på de senaste läckorna förväntas följande dimensioner:

  • iPad Air: Cirka 247,6 mm i höjd, 178,5 mm i bredd och 6,1 mm i tjocklek.
  • iPad Pro: Kommer i två storlekar: 11-tum och 12,9-tum. De förväntas ha måtten 248,2 x 178,5 x 5,9 mm respektive 280,6 x 214,9 x 6,4 mm.

Skärm och prestanda

Skärmarna på de nya iPads kommer utan tvekan att fortsätta att imponera. iPad Pro är känt för sin Liquid Retina-skärm med ProMotion-teknik, som ger en otroligt smidig och flytande upplevelse. iPad Air förväntas ha en mindre avancerad men ändå imponerande Retina-skärm.

Prestandamässigt kommer båda modellerna sannolikt att vara utrustade med Apples senaste styrkretsar. iPad Pro förväntas få en uppgradering till M2 eller till och med M3-chippet, medan iPad Air kommer att drivas av ett A15 Bionic-chip, som även finns i de senaste iPhones.

Kamera och ljud

Båda iPads kommer sannolikt att ha förbättrade kamerasystem. iPad Pro förväntas ha ett dubbelkamerasystem med LiDAR-skanner som ger avancerade AR-funktioner. iPad Air kan ha en enda 12 MP-kamerauppsättning, men kommer fortfarande att kunna ta imponerande foton och videor.

Ljudkvaliteten kommer också att vara på topp. iPad Pro förväntas ha fyra högtalare som ger en rik och full ljudupplevelse, medan iPad Air sannolikt kommer att ha två högtalare som fortfarande levererar bra ljudkvalitet för vardagsbruk.

Anslutning och batteri

Anslutning är också en viktig aspekt av moderna surfplattor. Båda iPads kommer sannolikt att ha 5G-anslutning, vilket möjliggör snabba nedladdnings- och uppladdningshastigheter. Dessutom kommer de att stödja Wi-Fi 6 och Bluetooth 5.0 för en stabil och snabb trådlös anslutning.

Batteritiden är alltid en av Apples starka sidor. Båda modellerna förväntas ha en batteritid på upp till 10 timmar vid normal användning, vilket inkluderar surfning på nätet, streaming av video och andra vardagliga sysslor.

Pris och tillgänglighet

Priset på de nya iPadsna har ännu inte offentliggjorts, men man räknar med att iPad Air startar från cirka 4 999 DKK, medan iPad Pro får ett utgångspris på cirka 7 999 DKK för 11-tumsmodellen och 9 999 DKK för 12,9-tumsmodellen.

De nya iPads förväntas tillkännages vid Apples årliga höstevenemang, som vanligtvis äger rum i september eller oktober. Förbeställningar kommer sannolikt att öppna strax efter tillkännagivandet, med leverans inom några veckor efter.

Så om du letar efter en ny surfplatta med utmärkt skärmkvalitet, kraftfull prestanda och revolutionerande funktioner, håll utkik efter de kommande iPad Air och iPad Pro. De kommer utan tvekan att sätta en ny standard för vad vi kan förvänta oss av mobila enheter.

För fler uppdateringar om de senaste Apple-produkterna, håll utkik på We❤️Apple.dk .

Seneste nyheder

Visa alla

Qualcomm ønsker at købe Intel, da PC-producenter skifter fra x86 til ARM.

Qualcomm vill köpa Intel när PC-tillverkarna byter från x86 till ARM.

De senaste nyheterna på teknikscenen är att Qualcomm planerar att förvärva Intel. Detta enorma steg kommer i en tid då PC-tillverkarna alltmer går bort från x86-arkitekturen mot ARM. Men vad betyder detta egentligen för marknaden och vad kan vi förvänta oss i framtiden? Välkommen till en djupgående analys av denna potentiella sammanslagning och varför den är av stor betydelse för både PC- och chipindustrin.

Läs mer

iOS 18: Sådan låser og skjuler du apps på iPhone

iOS 18: Hur man låser och döljer appar på iPhone

Med lanseringen av iOS 18 kommer ett antal nya och spännande funktioner, inklusive möjligheten att låsa och dölja appar på din iPhone. I den här artikeln på We❤️Apple.dk kommer vi att gå igenom steg-för-steg hur du gör. Vi täcker allt från installation till praktisk användning, så att du är väl rustad att skydda din privata data.

Läs mer

Gentler Streak er nu klar til iOS 18 med farvede ikoner og widgets

Gentler Streak är nu redo för iOS 18 med färgade ikoner och widgets

Gentler Streak har uppdaterats för iOS 18 med tonade ikoner och widgets som ger en mer intuitiv och estetisk upplevelse. Uppdateringen erbjuder också förbättrad användarvänlighet, kompatibilitet med befintliga data och integration med andra hälso- och träningsappar. Läs mer om uppdateringen på We❤️Apple.dk.

Läs mer