Hurtig leverans och gratis retur

Apple Intelligence-funktioner saknas i iOS 18.1 Beta

Apple Intelligence-funktioner saknas i iOS 18.1 Beta

Den här artikeln fördjupar sig i vilka Apple Intelligence-funktioner som ännu inte har tagit sig till den första iOS 18.1-betan. För teknikentusiaster och de som lever efter de senaste Apple-uppdateringarna är detta ett måste att läsa. Vi har detaljerat allt vi vet så att du kan vara väl förberedd på kommande uppdateringar. Välkommen till We❤️Apple.dk.

Vad är Apple Intelligence-funktioner?

Apple Intelligence-funktioner är avancerade teknikverktyg inbyggda i iOS som använder artificiell intelligens och maskininlärning för att förbättra användarupplevelsen. Dessa funktioner hjälper till med allt från ansikts- och röstigenkänning till att automatiskt organisera dina foton och meddelanden.

Tja, vad saknas i iOS 18.1 Beta?

Även om den första betaversionen av iOS 18.1 är spännande, finns det några anmärkningsvärda funktioner som tyvärr inte ingår. Här är några som sticker ut:

Förbättrad omedelbar språkigenkänning

En av de mer efterlängtade funktionerna, Improved Instant Language Recognition, som lovade att omedelbart förstå och översätta tal i realtid, finns inte i den första betaversionen. Många användare hade hoppats att den här funktionen skulle göra det lättare att kommunicera i mångkulturella miljöer.

Avancerad fotoredigering

En av de stora diskussionspunkterna innan lanseringen var de nya avancerade fotoredigeringsverktygen, som använder AI för exakt redigering. Användare kan se fram emot funktioner som automatisk bakgrundsersättning och avancerad bildjustering, men tyvärr inte i den första iOS 18.1-betan.

Röstkommandon i Siri

Siri sägs lägga till mer avancerade röstkommandon som möjliggör en mer naturlig och flytande interaktion. Men den här uppdateringen är inte heller tillgänglig i den första betaversionen.

Förbättrad säkerhet i alla appar

Apple har alltid varit känt för sitt fokus på säkerhet och integritetsskydd. Men iOS 18.1 beta har ännu inte inkluderat några av de utlovade säkerhetsåtgärderna, som avancerad kryptering mellan olika appar och bättre kontroll över personlig data.

Förväntningar på framtida betaversioner

Även om dessa funktioner saknas i den första betaversionen, är det viktigt att komma ihåg att detta bara är början på iOS 18.1 betacykeln. Fler uppdateringar kommer sannolikt att rullas ut som kommer att innehålla dessa funktioner och kanske ännu fler överraskningar.

Vi håller dig uppdaterad på We❤️Apple.dk

Håll utkik på We❤️Apple.dk för de senaste uppdateringarna och djupgående analyser av Apples produkter. Vårt team av tekniska experter arbetar hårt för att ge dig det senaste och bästa i Apples värld. Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få nyheter direkt till din inkorg.

Slutsats

Även om den första betaversionen av iOS 18.1 saknar några viktiga funktioner, finns det fortfarande mycket att se fram emot i framtida betaversioner. Håll ett öga på We❤️Apple.dk för löpande uppdateringar och djupgående insikter. Med massor av spännande Apple Intelligence-funktioner vid horisonten råder det ingen tvekan om att iOS 18.1 kommer att förändras.

Seneste nyheter

Visa alla

Apple kalder AirPods-designet 'snorklen', plus andre detaljer om AirPods 4

Apple kallar AirPods-designet 'snorklen', plus andra detaljer om AirPods 4

AirPods 4, förväntas bli lanserad i slutningen av 2023 eller början av 2024, erbjuder en rad spännande nya funktioner. Detta inkluderar en ny design med en längre stil, förbättrad ljudkvalitet och möjlighet för anpassad støjreduktion. Dessutom vill de ha längre batterilevetid, bättre integration med Siri och flera färgmöjligheter. Prisen förväntas vara på linje med tidigare modeller.

Läs mer

Her er alle værktøjer, du skal bruge for at udskifte iPhone 16's batteri.

Her är alla verktyg som du ska använda för att byta ut iPhone 16s batteri.

Denna omfattande guide från We❤️Apple.dk visar dig, hur du utskiftar batteriet i iPhone 16. Guiden innehåller en lista över nödvändiga hjälpmedel och en trin-for-trin-guide. Denna guide för att förlänga livslängden Följ på din iPhone 16.

Läs mer

iPhone 16 tip: Erstat kamera-knappen på din låseskærm

iPhone 16 tips: Erstat kamera-knappen på din låsskärm

iPhone 16 ger en spännande ny funktion med: möjligheter för att anpassa kameraknappen på din låsskärm. Läs den här artikeln för att lära dig hur du ändrar knappen och gör din iPhone 16 ännu mer personlig. Öppna även de andra spännande funktionerna på iPhone 16 och håll dig uppdaterad med de senaste iPhone-trenderna hos We❤️Apple.dk.

Läs mer