Disse 10 Apple-produkter vil sandsynligvis blive udfaset i morgen

Dessa 10 Apple-produkter kommer sannolikt att fasas ut imorgon

10 Apple-produkter som kommer att utgå imorgon

10 Apple-produkter som kommer att utgå imorgon

Apple är känt för att ständigt utveckla och uppdatera sina produktlinjer, och ibland innebär det att säga adjö till äldre produkter. I det här blogginlägget dyker vi ner i vilka 10 Apple-produkter som med största sannolikhet kommer att fasas ut imorgon. Om du är en Apple-entusiast, som oss på We❤️Apple.dk , då kommer du säkerligen att tycka att den här artikeln är både spännande och informativ.

1. iPhone SE (andra generationen)

Andra generationens iPhone SE lanserades som en prisvärd lösning med kraftfull prestanda. Med den senaste lanseringen av iPhone 13 Mini och ökat fokus på 5G spekuleras det dock i att denna modell snart kommer att fasas ut. Även om en favorit bland budgetmedvetna kunder, kommer bristen på nya funktioner sannolikt att tvinga Apple att säga adjö till iPhone SE (andra generationen).

2. MacBook Air (Intel-baserad)

Apple har lagt ner mycket kraft på att gå över till sitt eget M1-chip, vilket ger förbättrad prestanda och effektivitet. De äldre Intel-baserade MacBook Air-modellerna håller snabbt på att bli föråldrade eftersom fler användare byter till den nyare M1-versionen. Därför är det högst troligt att den Intel-baserade MacBook Air snart tas bort från hyllorna. Läs mer om denna övergång på The Verge .

3. iMac 27" (Intel-baserad)

Nästa produktkategori att uppleva förändringar är iMac 27". Efter lanseringen av nya M1 iMac, som erbjuder en radikal designförändring och imponerande specifikationer, har de Intel-baserade 27" iMac-datorerna blivit mindre attraktiva på marknaden. Enligt rykten kommer Apple snart att introducera en större och kraftfullare M1 iMac, vilket innebär att den nuvarande Intel-versionen sannolikt kommer att fasas ut. Hitta mer information på MacRumors .

4. Apple Watch Series 3

Apple Watch Series 3 har funnits på marknaden i flera år nu och har varit en trogen följeslagare för många användare. Men med de ständigt förbättrade funktionerna i de nyare versionerna, som Apple Watch Series 6 och Apple Watch SE, finns det inte mycket kvar för Series 3. Många förväntar sig att Apple kommer att fasa ut denna modell i framtiden för att fokusera på deras nyare , mer avancerade klockor.

5. HomePod

Apples ursprungliga HomePod har kämpat för att konkurrera med andra smarta högtalare på marknaden. Med introduktionen av HomePod mini, som erbjuder liknande funktionalitet till ett lägre pris, verkar det ganska troligt att den ursprungliga HomePod kommer att släppas. Detta kommer troligen att hända för att centralisera fokus och resurser på att förbättra och utöka HomePod-minilinjen.

6. iPad Mini 5

Den nuvarande iPad Mini 5 har varit ett populärt alternativ för användare som vill ha en kompakt surfplatta. Men med introduktionen av nya större och kraftfullare iPads finns det spekulationer om att denna modell snart kommer att gå i pension. Ryktena om en iPad Mini Pro med förbättrad prestanda och en mindre ram på skärmen gör också att vi snart kan säga adjö till iPad Mini 5. Läs fler rykten om en kommande iPad Mini på 9to5Mac .

7. AirPods (andra generationen)

Den andra generationen AirPods har varit enormt populär, men med introduktionen av AirPods Pro och nya rykten om en kommande tredje generation ser det ut som att dessa snart kommer att fasas ut. De nya modellerna erbjuder brusreducering och många andra förbättringar som drar kunderna bort från de äldre AirPods.

8. Apple TV HD

Apple TV HD har länge varit en stapelvara i Apples produktlinje, men med lanseringen av den kraftfullare Apple TV 4K och den ständigt ökande konkurrensen från andra streamingenheter är det troligt att vi snart kommer att vinka hejdå till denna modell. Detta drag kommer att hjälpa Apple att fokusera på en tydligare och mer fokuserad enhetslinje för streaming.

9. Magic Mouse 2

Även om Magic Mouse 2 har varit en trogen mus för många Apple-användare, finns det flera rapporter som tyder på att den här enheten är på väg ut. Med de ergonomiska förbättringarna och ökade funktionaliteten i nyare pekytor och möss, som Magic Trackpad, kan vi förvänta oss en utfasning av Magic Mouse 2.

10. iPod Touch (7:e generationen)

Sist men inte minst på vår lista är iPod Touch (7:e generationen). Med smartphones som erbjuder omfattande alternativ för musikströmning och appar, finns det inte mycket utrymme kvar för denna en gång ikoniska produkt. Apple skulle mycket väl kunna välja att dra ur kontakten på iPod Touch, eftersom behovet av en sådan fristående musikspelare fortsätter att minska. För mer information om iPod Touchs framtid, se den här artikeln från AppleInsider .

Håll dig uppdaterad med alla de senaste Apple-nyheterna och produktavvecklingar genom att besöka We❤️Apple.dk regelbundet. Här får du de senaste ryktena, uppdateringarna och mycket mer. Tack för att du läser med!

Tillbaka till blogg

Lämna en kommentar