Hurtig levering og gratis retur

Upptäck de senaste Apple Developer Betas

Upptäck de senaste Apple Developer Betas

Beta 6 för utvecklare är nu tillgänglig och den här gången har Apple släppt uppdateringar för visionOS 2, iPadOS 18, macOS Sequoia och mer. Läs vidare för att få information om vad du kan förvänta dig av dessa nya betaversioner.

visionOS 2: En mer förfinad AR-upplevelse

visionOS 2 erbjuder ett brett utbud av förbättringar och nya funktioner som syftar till att göra augmented reality (AR) mer integrerad och tillgänglig. Höjdpunkter inkluderar förbättrade ARKit-verktyg, nya utvecklar-API:er och starkare integration med iCloud. För mer information om visionOS 2, läs mer på Apples officiella visionOS-sida .

iPadOS 18: Ännu mer kraftfull och användarvänlig

Med iPadOS 18 ser vi ett starkare fokus på multitasking och produktivitet. Det finns nya genvägar, förbättrade widgets och en uppdaterad hemskärmsupplevelse. En av de mest omtalade nya funktionerna är "Magic Pen", som låter användare rita direkt på skärmen med ännu större precision. Få mer information på MacRumors .

macOS Sequoia: Stabilitet och säkerhet

macOS Sequoia har fått ett antal nya funktioner som syftar till att förbättra både stabilitet och säkerhet. Nya integritetsfunktioner inkluderar bättre kontroll över mikrofon- och kameraåtkomst, och en ny "Privat Relay"-tjänst som säkrar din internettrafik. För mer information om macOS Sequoia, besök Apples officiella macOS Sequoia-sida .

Vad kan utvecklare förvänta sig?

Utvecklare har nu tillgång till förbättrade verktyg och dokumentation som hjälper dem att dra full nytta av de nya funktionerna. Till exempel kommer augmented reality-applikationer att kunna dra fördel av de mer kraftfulla ARKit-verktygen i visionOS 2.

Hur laddar man ner de nya betaversionerna?

För att komma åt de nya betaversionerna måste du vara en registrerad Apple-utvecklare. Besök den officiella Apple Developer -webbplatsen för att registrera dig och ladda ner de senaste betaversionerna.

Feedback och felrapportering

Som alltid uppmuntrar Apple utvecklare att rapportera eventuella buggar och ge feedback via deras utvecklarportal. Detta hjälper till att finjustera de slutliga versionerna av dessa nya operativsystem och säkerställer att de är så stabila som möjligt vid offentlig utgivning.

Håll dig uppdaterad med We❤️Apple.dk

För att hålla dig uppdaterad med de senaste nyheterna och uppdateringarna från Apple, se till att besöka We❤️Apple.dk regelbundet. Vi levererar nyheter, recensioner och detaljerad information om allt som har med Apple att göra.

Seneste nyheder

Visa alla

Qualcomm ønsker at købe Intel, da PC-producenter skifter fra x86 til ARM.

Qualcomm vill köpa Intel när PC-tillverkarna byter från x86 till ARM.

De senaste nyheterna på teknikscenen är att Qualcomm planerar att förvärva Intel. Detta enorma steg kommer i en tid då PC-tillverkarna alltmer går bort från x86-arkitekturen mot ARM. Men vad betyder detta egentligen för marknaden och vad kan vi förvänta oss i framtiden? Välkommen till en djupgående analys av denna potentiella sammanslagning och varför den är av stor betydelse för både PC- och chipindustrin.

Läs mer

iOS 18: Sådan låser og skjuler du apps på iPhone

iOS 18: Hur man låser och döljer appar på iPhone

Med lanseringen av iOS 18 kommer ett antal nya och spännande funktioner, inklusive möjligheten att låsa och dölja appar på din iPhone. I den här artikeln på We❤️Apple.dk kommer vi att gå igenom steg-för-steg hur du gör. Vi täcker allt från installation till praktisk användning, så att du är väl rustad att skydda din privata data.

Läs mer

Gentler Streak er nu klar til iOS 18 med farvede ikoner og widgets

Gentler Streak är nu redo för iOS 18 med färgade ikoner och widgets

Gentler Streak har uppdaterats för iOS 18 med tonade ikoner och widgets som ger en mer intuitiv och estetisk upplevelse. Uppdateringen erbjuder också förbättrad användarvänlighet, kompatibilitet med befintliga data och integration med andra hälso- och träningsappar. Läs mer om uppdateringen på We❤️Apple.dk.

Läs mer