Hurtig leverans och gratis retur

Apple släpper visionOS 1.3, macOS 14.6, tvOS 17.6 och watchOS 10.6

Apple släpper visionOS 1.3, macOS 14.6, tvOS 17.6 och watchOS 10.6

Apple har precis meddelat nya uppdateringar: visionOS 1.3, macOS 14.6, tvOS 17.6 och watchOS 10.6. Dessa uppdateringar ger ett antal nya funktioner, förbättringar och buggfixar som teknikentusiaster och Apple-användare kommer att tycka är otroligt användbara.

Nya funktioner i visionOS 1.3

Med lanseringen av visionOS 1.3, kommer Apple med många förbättringar av sin innovativa AR-plattform. Från förbättrade grafikfunktioner till avancerade interaktioner i realtid, den här uppdateringen är utformad för att ta den utökade verklighetsupplevelsen till en ny nivå.

Förbättrad integration med iOS och macOS

VisionOS 1.3 gör det lättare att interagera med dina iOS- och macOS-enheter genom att erbjuda sömlös skärmdelning och datautbyte. Detta gör det möjligt att uppleva innehåll på flera enheter utan avbrott.

Optimerad prestanda

Ytterligare prestandaoptimeringar säkerställer att applikationer körs smidigare och med lägre latens, oavsett om du navigerar i en AR-miljö eller använder avancerade funktioner som 3D-modellering i realtid.

macOS 14.6: Vad är nytt?

MacOS 14.6 ger flera nya funktioner och förbättringar som fokuserar på att förbättra användarupplevelsen och prestanda.

Uppdaterade Safari-funktioner

Safari får ett antal nya funktioner inklusive förbättrat integritetsskydd och hastighetsoptimeringar. Användare kan också förvänta sig ett mer intuitivt användargränssnitt och bättre integration med andra Apple-tjänster.

Bättre multitasking

För dem som arbetar med många öppna applikationer har Apple optimerat multitasking-funktionerna. Detta inkluderar förbättrad fönsterhantering och en mer flytande övergång mellan aktiviteter.

Vad erbjuder tvOS 17.6?

tvOS 17.6 ger ett antal uppdateringar fokuserade på att förbättra medieupplevelsen för tvOS-användare.

Förbättrat gränssnitt

Gränssnittet i tvOS 17.6 har blivit mer strömlinjeformat med bättre navigeringsmöjligheter och bättre utnyttjande av skärmutrymme.

Förbättrad streamingkvalitet

Uppdateringen ger förbättrade videokodningstekniker, vilket resulterar i högre strömningskvalitet, även vid lägre bandbredder.

watchOS 10.6: Förbättringar och nya funktioner

Om du använder en Apple Watch kommer watchOS 10.6 att göra din upplevelse ännu bättre med ett antal nya funktioner och förbättringar.

Hälsa och fitness funktioner

Med uppdaterade hälso- och träningsfunktioner är det ännu enklare att hålla reda på din hälsa. Nya mätningar och förbättrad precision gör data mer tillförlitliga.

Uppdaterat användargränssnitt

Användargränssnittet har uppdaterats med nya animationer och en mer intuitiv design, vilket gör det lättare att använda klockan i vardagen.

Hur man installerar uppdateringarna

Det är enkelt att uppdatera dina Apple-enheter till den senaste programvaran. För iOS och macOS, gå helt enkelt till Systeminställningar, välj "Programuppdatering" och följ anvisningarna. För tvOS och watchOS, gå till inställningar och välj "System" följt av "Programuppdatering".

För mer djupgående recensioner och guider, besök We❤️Apple.dk och håll dig uppdaterad med de senaste nyheterna och tipsen om allt som har med Apple att göra.

Seneste nyheter

Visa alla

Apple kalder AirPods-designet 'snorklen', plus andre detaljer om AirPods 4

Apple kallar AirPods-designet 'snorklen', plus andra detaljer om AirPods 4

AirPods 4, förväntas bli lanserad i slutningen av 2023 eller början av 2024, erbjuder en rad spännande nya funktioner. Detta inkluderar en ny design med en längre stil, förbättrad ljudkvalitet och möjlighet för anpassad støjreduktion. Dessutom vill de ha längre batterilevetid, bättre integration med Siri och flera färgmöjligheter. Prisen förväntas vara på linje med tidigare modeller.

Läs mer

Her er alle værktøjer, du skal bruge for at udskifte iPhone 16's batteri.

Her är alla verktyg som du ska använda för att byta ut iPhone 16s batteri.

Denna omfattande guide från We❤️Apple.dk visar dig, hur du utskiftar batteriet i iPhone 16. Guiden innehåller en lista över nödvändiga hjälpmedel och en trin-for-trin-guide. Denna guide för att förlänga livslängden Följ på din iPhone 16.

Läs mer

iPhone 16 tip: Erstat kamera-knappen på din låseskærm

iPhone 16 tips: Erstat kamera-knappen på din låsskärm

iPhone 16 ger en spännande ny funktion med: möjligheter för att anpassa kameraknappen på din låsskärm. Läs den här artikeln för att lära dig hur du ändrar knappen och gör din iPhone 16 ännu mer personlig. Öppna även de andra spännande funktionerna på iPhone 16 och håll dig uppdaterad med de senaste iPhone-trenderna hos We❤️Apple.dk.

Läs mer