Hurtig levering og gratis retur

Twelve Souths nya USB-C PlugBug: En revolution

Twelve Souths nya USB-C PlugBug: En revolution

Vi presenterar Twelve Souths senaste innovation

Twelve South har precis lanserat en banbrytande ny USB-C PlugBug väggladdare, som är "världens första" nätaggregat med Apple Find My-integration. Detta nya tillägg till deras sortiment har ett antal imponerande funktioner som lovar att revolutionera hur vi laddar våra enheter. Läs vidare för att få all information du behöver direkt här på We❤️Apple.dk .

Vad är USB-C PlugBug?

PlugBug från Twelve South är känd för sin kompakta och multifunktionella design. Den senaste versionen, som precis har lanserats, kommer med USB-C-teknik som säkerställer snabb och effektiv laddning. Men det som verkligen skiljer den här enheten är dess integrerade Apple Find My-funktion. Detta gör PlugBug till den första i sitt slag i världen.

Funktioner och fördelar

  • Hitta min integration: Tappa aldrig din laddare igen. Med Apple Find My-integration kan du spåra platsen för din PlugBug direkt från din iPhone, iPad eller Mac. Läs mer här .
  • Snabbladdning: Med en kraftfull kapacitet på 20W kan den ladda dina enheter snabbare än tidigare versioner. Den här funktionen är viktig för dem som alltid är på språng och behöver pålitlig och snabb laddning.
  • Universell kompatibilitet: Oavsett om du använder en iPhone, iPad eller Mac kommer PlugBug att fungera sömlöst. Den är även bakåtkompatibel med äldre USB-A-enheter.
  • Resevänlig: Dess kompakta design gör den idealisk för resor. Du kan enkelt slänga den i väskan utan att ta mycket plats.
  • Säkerheten först: Twelve South har inbyggt flera säkerhetsåtgärder som överströmsskydd och temperaturkontroll för att skydda dina enheter.

Så här fungerar Apple Find My-integrationen

En av de mest intressanta funktionerna i nya PlugBug är integrationen av Apple Find My. Om du någonsin har tappat bort din laddare vet du hur frustrerande det kan vara. Med Find My-funktionen kan du nu spåra din PlugBug på samma sätt som du skulle spåra dina AirPods eller Apple Watch. Den visar den exakta platsen för din enhet på en karta, vilket gör det enkelt att hitta den igen.

Design och byggkvalitet

Twelve South är kända för sin eleganta och hållbara design, och denna nya PlugBug är inget undantag. Den kommer i en elegant, minimalistisk stil som passar perfekt in i alla moderna livsstilar. Byggkvaliteten känns solid och pålitlig, vilket innebär att den tål daglig användning och slitage utan problem. Läs mer om designen här .

Pris och tillgänglighet

Den nya USB-C PlugBug finns redan att köpa. Priset är konkurrenskraftigt jämfört med andra högkvalitativa laddare på marknaden. Du kan köpa den direkt från Twelve Souths officiella hemsida eller genom auktoriserade återförsäljare som We❤️Apple.dk .

Hur du får ut det mesta av din PlugBug

För att maximera din upplevelse med PlugBug rekommenderar vi att du kopplar ihop den med andra Twelve South-produkter. En kombination av deras laddstationer och kablar kan skapa en helt optimerad laddningslösning som passar alla dina behov.

Slutsats: Ett måste för äppelälskare

Den nya USB-C PlugBug från Twelve South är inte bara en innovativ laddare; det är en spelomvandlare. Med sin Find My-integrering, snabbladdningskapacitet och säkra design är det en investering värd att göra, särskilt för dem som är djupt inbäddade i Apples ekosystem. Se till att få din på We❤️Apple.dk idag!

Lämna en kommentar

Denna webbplats är skyddad av reCAPTCHA och Googles integritetspolicy . Användarvillkor gäller.

Seneste nyheder

Visa alla

Qualcomm ønsker at købe Intel, da PC-producenter skifter fra x86 til ARM.
  • Liquid error (snippets/article-card line 31): The format option 'month_day_year' is not a supported format.
  • 0 kommentarer

Qualcomm vill köpa Intel när PC-tillverkarna byter från x86 till ARM.

De senaste nyheterna på teknikscenen är att Qualcomm planerar att förvärva Intel. Detta enorma steg kommer i en tid då PC-tillverkarna alltmer går bort från x86-arkitekturen mot ARM. Men vad betyder detta egentligen för marknaden och vad kan vi förvänta oss i framtiden? Välkommen till en djupgående analys av denna potentiella sammanslagning och varför den är av stor betydelse för både PC- och chipindustrin.

Läs mer

iOS 18: Sådan låser og skjuler du apps på iPhone
  • Liquid error (snippets/article-card line 31): The format option 'month_day_year' is not a supported format.
  • 0 kommentarer

iOS 18: Hur man låser och döljer appar på iPhone

Med lanseringen av iOS 18 kommer ett antal nya och spännande funktioner, inklusive möjligheten att låsa och dölja appar på din iPhone. I den här artikeln på We❤️Apple.dk kommer vi att gå igenom steg-för-steg hur du gör. Vi täcker allt från installation till praktisk användning, så att du är väl rustad att skydda din privata data.

Läs mer

Gentler Streak er nu klar til iOS 18 med farvede ikoner og widgets
  • Liquid error (snippets/article-card line 31): The format option 'month_day_year' is not a supported format.
  • 0 kommentarer

Gentler Streak är nu redo för iOS 18 med färgade ikoner och widgets

Gentler Streak har uppdaterats för iOS 18 med tonade ikoner och widgets som ger en mer intuitiv och estetisk upplevelse. Uppdateringen erbjuder också förbättrad användarvänlighet, kompatibilitet med befintliga data och integration med andra hälso- och träningsappar. Läs mer om uppdateringen på We❤️Apple.dk.

Läs mer