Hurtig levering og gratis retur

tvOS 18: Öppna webblänkar på iPhone via Apple TV

tvOS 18: Öppna webblänkar på iPhone via Apple TV

Apple tillkännagav just en spännande ny funktion som snart kommer att finnas tillgänglig med tvOS 18. Denna uppdatering låter Apple TV-användare öppna webblänkar direkt på sin iPhone. Detta är en spelväxlare för alla Apple-entusiaster och har potential att revolutionera hur vi använder Apple TV och iPhone tillsammans. Läs vidare för att få all information om denna kommande funktion och vad du kan förvänta dig. Besök oss på We❤️Apple.dk för fler nyheter och uppdateringar om Apple.

Introduktion till tvOS 18

Den senaste tvOS 18-uppdateringen ger Apple TV ett antal nya funktioner. En av de mest anmärkningsvärda nyheterna är möjligheten att öppna webblänkar på din iPhone. Detta ger en mer sammanhållen och sömlös upplevelse för användare som är djupt integrerade i Apples ekosystem.

Hur fungerar det?

När du tittar på något på Apple TV och vill gå djupare in på ett specifikt ämne via en webblänk kommer det snart att vara möjligt att ta den länken och öppna den direkt på din iPhone. Funktionen fungerar genom att skicka länken från Apple TV till din iPhone med ett enda klick. Detta är särskilt användbart när du surfar på webben, tittar på innehåll från en streamingtjänst eller tar emot länkar i ett meddelande på din Apple TV.

Integration med iPhone

Det är ingen hemlighet att Apples produkter fungerar bäst tillsammans. TvOS 18 tar detta till en ny nivå genom att göra integrationen mellan Apple TV och iPhone ännu mer sömlös. Du behöver inte längre ta upp telefonen separat och manuellt skriva in en webbadress som du såg på din TV-skärm. Nu kan du helt enkelt använda fjärrkontrollen för att skicka länken direkt till din iPhone, där den automatiskt öppnas i Safari eller annan valfri webbläsare.

Säkerhet och användarvänlighet

Apple har alltid fokuserat på säkerhet och integritet, och det gäller även här. Länkar skickas säkert mellan Apple TV och iPhone, utan att gå via externa servrar, vilket säkerställer att din data förblir privat och säker.

När kan vi förvänta oss tvOS 18?

Apple har ännu inte gett något exakt lanseringsdatum, men förväntar sig att tvOS 18 ska rullas ut till alla kompatibla enheter innan årets slut. Tidiga beta-tester pågår och det ser ut som att den fullständiga versionen snart kommer att finnas tillgänglig för allmänheten.

Vilka enheter är kompatibla?

Alla Apple TV-enheter kommer inte att vara kompatibla med tvOS 18. För att dra nytta av de nya funktionerna måste du ha en nyare modell som Apple TV HD eller Apple TV 4K. Se till att dina enheter är uppdaterade till den senaste programvaran för den bästa upplevelsen.

Hur uppdaterar du din Apple TV till tvOS 18?

När den nya versionen är tillgänglig kommer det att vara en enkel process att uppdatera din Apple TV. Gå till Inställningar > System > Programuppdatering och välj Uppdatera programvara . Om uppdateringen är tillgänglig kommer den att installeras automatiskt. Kom också ihåg att kontrollera din iPhone för eventuella nödvändiga uppdateringar för att säkerställa kompatibilitet.

Andra spännande funktioner i tvOS 18

Förutom möjligheten att öppna webblänkar på din iPhone, ger tvOS 18 även ett antal andra förbättringar. Förvänta dig uppdateringar av användargränssnittet, bättre stöd för spel med Apple Arcade och förbättrade funktioner för röststyrning via Siri.

Slutsats

TvOS 18 är en efterlängtad uppdatering som ger några banbrytande funktioner till Apple TV-användare. Möjligheten att öppna webblänkar på din iPhone är bara början. Med ökad integration och förbättrad funktionalitet lovar den här uppdateringen en mer flytande och sömlös användarupplevelse. Vi kan inte vänta med att få tag på den fullständiga versionen, och vi är säkra på att Apple-användare runt om i världen kommer att vara lika exalterade.

Håll dig uppdaterad med alla nyheter och kommande funktioner på tvOS 18 genom att besöka We❤️Apple.dk .

Seneste nyheder

Visa alla

Qualcomm ønsker at købe Intel, da PC-producenter skifter fra x86 til ARM.

Qualcomm vill köpa Intel när PC-tillverkarna byter från x86 till ARM.

De senaste nyheterna på teknikscenen är att Qualcomm planerar att förvärva Intel. Detta enorma steg kommer i en tid då PC-tillverkarna alltmer går bort från x86-arkitekturen mot ARM. Men vad betyder detta egentligen för marknaden och vad kan vi förvänta oss i framtiden? Välkommen till en djupgående analys av denna potentiella sammanslagning och varför den är av stor betydelse för både PC- och chipindustrin.

Läs mer

iOS 18: Sådan låser og skjuler du apps på iPhone

iOS 18: Hur man låser och döljer appar på iPhone

Med lanseringen av iOS 18 kommer ett antal nya och spännande funktioner, inklusive möjligheten att låsa och dölja appar på din iPhone. I den här artikeln på We❤️Apple.dk kommer vi att gå igenom steg-för-steg hur du gör. Vi täcker allt från installation till praktisk användning, så att du är väl rustad att skydda din privata data.

Läs mer

Gentler Streak er nu klar til iOS 18 med farvede ikoner og widgets

Gentler Streak är nu redo för iOS 18 med färgade ikoner och widgets

Gentler Streak har uppdaterats för iOS 18 med tonade ikoner och widgets som ger en mer intuitiv och estetisk upplevelse. Uppdateringen erbjuder också förbättrad användarvänlighet, kompatibilitet med befintliga data och integration med andra hälso- och träningsappar. Läs mer om uppdateringen på We❤️Apple.dk.

Läs mer