Threads-Får-175-Millioner-Aktive-Brugere-og-Fejrer-Etårsjubilæum-med-Brugerdefinerede-Ikoner We❤️Apple.dk

Trådar når 175 miljoner aktiva användare och firar ettårsjubileum med anpassade ikoner

Metas mikrobloggplattform, Threads, har precis fyllt ett år och firar med en rad spännande uppdateringar och funktioner. Trots en turbulent start har Threads lyckats uppnå betydande milstolpar på kort tid, inklusive en imponerande tillväxt i sin användarbas.

Från kontroversiell lansering till tillväxt

Threads lanserades i juli 2023 som ett alternativ till X (tidigare Twitter), med många användare som letade efter nya plattformar på grund av Elon Musks kontroversiella beslut. Trådar såg en snabb ökning av antalet användare, med 100 miljoner registrerade användare under de första fem dagarna. Nu, ett år senare, har plattformen uppnått 175 miljoner aktiva användare varje månad.

Förbättringar och nya funktioner

När Threads lanserades saknade plattformen många funktioner, men Meta har sedan dess jobbat hårt för att förbättra upplevelsen. Några av de mest anmärkningsvärda tilläggen inkluderar en webbversion, inbyggd översättning, kronologisk sökning, snabbväxling mellan konton, taggar, ett API och integration med fediverse.

Firande med anpassade ikoner

Som en del av firandet av Threads första år har Meta introducerat anpassade ikoner i Threads mobilapp. Användare kan nu välja mellan fem nya ikoner utöver standardikonen. Dessa ikoner kommer att låsas upp dagligen och kommer att vara tillgängliga fram till den 12 juli 2024. Ikonerna är unikt designade av medlemmar i Threads-communityt.

Så här ändrar du ikonen på din Threads-app:

1. Öppna Threads-appen

2. Klicka på fliken "Din profil".

3. Tryck på ikonen för födelsedagstårta högst upp på skärmen

4. Välj en av de tillgängliga ikonerna

Tillgänglighet

För att komma åt de nya ikonerna, se till att du har den senaste versionen av Threads-appen installerad. Appen finns tillgänglig gratis på App Store och kräver en iPhone med iOS 15.1 eller senare.

Perspektiv på framtiden

Metas framgång med Threads illustrerar en stark efterfrågan på alternativa mikrobloggplattformar, särskilt när etablerade plattformar står inför kontroverser. Med den fortsatta utvecklingen och förbättringen av Threads ser framtiden ljus ut för plattformen, som kommer att fortsätta utöka sina funktioner och attrahera fler användare.

Tillbaka till blogg

Lämna en kommentar