PSA: Siri fungerer i øjeblikket ikke for nogle brugere, der kører iOS 18.1 beta

PSA: Siri fungerar för närvarande inte för vissa användare som kör iOS 18.1 beta

Siri fungerar inte med iOS 18.1 Beta

Siri fungerar inte med iOS 18.1 Beta

Vi❤️Apple.dk tar hit de senaste uppdateringarna om både iOS och Apples ekosystem. Det har kommit flera rapporter från användare som testar den senaste versionen av iOS 18.1 beta.

Problem med Siri i iOS 18.1 Beta

Om du är en av de många som har laddat ner och installerat iOS 18.1 beta på din iPhone kan du ha stött på problem med Siri. Flera användare har rapporterat att Siri inte fungerar korrekt i denna uppdaterade version.

Problemen sträcker sig från minimalt svar till inget svar alls, vilket kan vara frustrerande när man utför dagliga uppgifter som kräver röstnavigering eller enkla assistentuppgifter.

Möjliga orsaker och lösningar

En möjlig orsak till dessa problem kan vara inkompatibilitet mellan de senaste mjukvaruuppdateringarna och befintlig hårdvara. Betaversioner är ofta en testplattform, så det är inte ovanligt att buggar och problem uppstår.

Om Siri inte fungerar korrekt på din enhet, prova följande lösningar:

  • Starta om din iPhone.
  • Kontrollera om nya uppdateringar finns tillgängliga.
  • Återställ Siri och diktering i inställningar.
  • Återställ dina inställningar till fabriksinställningarna.

Andra Beta-relaterade frågor

Men Siri är inte det enda som kan orsaka huvudvärk. Flera användare har också rapporterat följande problem med iOS 18.1 beta:

  • Appar som kraschar eller kör långsamt.
  • Problem med batteriförbrukning.
  • Anslutningsproblem med Bluetooth och Wi-Fi.

Det kan vara en bra idé att hålla sig uppdaterad om eventuella korrigeringar som kan komma från Apple genom framtida betaversioner eller officiella uppdateringar.

Läs mer om andra vanliga problem med betauppdateringar på Apples officiella supportsidor .

Hur man registrerar sig för betatestning

Om du funderar på att gå med i Apples betaprogram kan det vara en informativ upplevelse. Du bör dock vara medveten om att programvara i en betafas kan vara instabil och innehålla buggar.

Läs mer om registreringsprocessen och kraven för Apple Beta Software Program på Apples betawebbplats .

Förväntade förbättringar i kommande uppdateringar

Medan iOS 18.1 beta är full av buggar, hoppas användare att nästa uppdateringar kommer att ge förbättringar. Apple har en lång historia av att lyssna på användarfeedback från betaprogrammet för att förbättra den slutliga versionen av operativsystemet.

Trots de nuvarande problemen ser framtiden ljus ut för iOS. Bland de förväntade förbättringarna finns optimering av Siri, bättre batteritid och förbättring av app- och systemstabilitet.

Det här blogginlägget kommer till dig av We❤️Apple.dk . Följ oss för de senaste uppdateringarna om Apples produkter och programvara.

Tillbaka till blogg

Lämna en kommentar