Hurtig levering og gratis retur

Philips Hue Play är uppdaterad med HDMI 2.1 och nya effekter

Philips Hue Play är uppdaterad med HDMI 2.1 och nya effekter

Den senaste uppdateringen av Philips Hue Play för med sig spännande nyheter. Den här gången har Philips verkligen lyssnat på användarnas önskemål och lagt till HDMI 2.1 samt nya, fantastiska ljuseffekter. Men vad betyder detta för dig som användare? Dyk med oss ​​in i detaljerna och ta reda på vad du kan förvänta dig av den senaste generationen av Philips Hue Play.

HDMI 2.1: Vad betyder det?

Med tillägget av HDMI 2.1 erbjuder den nya generationen Philips Hue Play ett antal fördelar. HDMI 2.1 låter dig njuta av högre bandbredd, vilket är viktigt för att hantera högre upplösningar och snabbare uppdateringsfrekvenser. Detta innebär att din underhållning inte bara kommer att se bättre ut, utan även att den blir smidigare. Läs mer om HDMI 2.1 här .

Förbättrade ljuseffekter och funktioner

Den nya Hue Play-boxen kommer också med förbättrade ljuseffekter som kan göra din hemmabio eller spelupplevelse ännu mer uppslukande. Med möjligheten att synkronisera ljuset med bilden på din skärm kan du förvänta dig en mycket mer dynamisk och engagerande upplevelse. Klicka här för att läsa detaljer om de nya ljuseffekterna .

Kompatibilitet med din nuvarande inställning

En av de viktigaste fördelarna med den nya Hue Play-boxen är dess kompatibilitet med dina befintliga enheter. Oavsett om du har en äldre version av Hue-systemet eller är ny på marknaden, kommer den här boxen att fungera perfekt med dina nuvarande inställningar. Detta är goda nyheter för den som vill expandera utan att behöva investera rejält i ny utrustning. Du kan se en komplett guide för installation här .

Varför välja Philips Hue Play?

Med marknaden full av olika smarta belysningsalternativ sticker Philips Hue Play ut av flera anledningar. Dess nya HDMI 2.1-funktioner och avancerade ljuseffekter gör den till ett premiumval för dem som vill ha den bästa audiovisuella upplevelsen. Läs en fullständig recension av Philips Hue Play här .

När kan du få tag i den nya lådan?

För dem som redan är glada och redo att uppgradera sin nuvarande installation kommer den nya Philips Hue Play-boxen att finnas tillgänglig snart. Håll utkik efter releaser från Philips och återförsäljare som We❤️Apple.dk för att säkerställa att du är en av de första som får hem den nya enheten. Besök We❤️Apple.dk för fler uppdateringar .

Lämna en kommentar

Denna webbplats är skyddad av reCAPTCHA och Googles integritetspolicy . Användarvillkor gäller.

Seneste nyheder

Visa alla

Qualcomm ønsker at købe Intel, da PC-producenter skifter fra x86 til ARM.
  • Liquid error (snippets/article-card line 31): The format option 'month_day_year' is not a supported format.
  • 0 kommentarer

Qualcomm vill köpa Intel när PC-tillverkarna byter från x86 till ARM.

De senaste nyheterna på teknikscenen är att Qualcomm planerar att förvärva Intel. Detta enorma steg kommer i en tid då PC-tillverkarna alltmer går bort från x86-arkitekturen mot ARM. Men vad betyder detta egentligen för marknaden och vad kan vi förvänta oss i framtiden? Välkommen till en djupgående analys av denna potentiella sammanslagning och varför den är av stor betydelse för både PC- och chipindustrin.

Läs mer

iOS 18: Sådan låser og skjuler du apps på iPhone
  • Liquid error (snippets/article-card line 31): The format option 'month_day_year' is not a supported format.
  • 0 kommentarer

iOS 18: Hur man låser och döljer appar på iPhone

Med lanseringen av iOS 18 kommer ett antal nya och spännande funktioner, inklusive möjligheten att låsa och dölja appar på din iPhone. I den här artikeln på We❤️Apple.dk kommer vi att gå igenom steg-för-steg hur du gör. Vi täcker allt från installation till praktisk användning, så att du är väl rustad att skydda din privata data.

Läs mer

Gentler Streak er nu klar til iOS 18 med farvede ikoner og widgets
  • Liquid error (snippets/article-card line 31): The format option 'month_day_year' is not a supported format.
  • 0 kommentarer

Gentler Streak är nu redo för iOS 18 med färgade ikoner och widgets

Gentler Streak har uppdaterats för iOS 18 med tonade ikoner och widgets som ger en mer intuitiv och estetisk upplevelse. Uppdateringen erbjuder också förbättrad användarvänlighet, kompatibilitet med befintliga data och integration med andra hälso- och träningsappar. Läs mer om uppdateringen på We❤️Apple.dk.

Läs mer