Netflix vil ikke længere yde støtte til iPhones og iPads, der kører iOS 16.

Netflix kommer inte längre att stödja iPhones och iPads som kör iOS 16.

Viktiga ändringar för Netflix-användare på iOS

Viktiga ändringar för Netflix-användare på iOS

Av We❤️Apple.dk Tech Team

Netflix avslutar stödet för iOS 16

Netflix meddelade nyligen att de kommer att sluta stödja iPhones och iPads som kör iOS 16. Detta innebär att användare med äldre enheter snart kommer att upptäcka att deras Netflix-app inte längre kommer att få uppdateringar, vilket riskerar potentiella säkerhetsproblem samt förlust av nya funktioner.

Varför slutar Netflix supporten?

Teknikföretag som Netflix letar ständigt efter att förbättra sina produkter och tjänster. När nya operativsystem lanseras fokuserar utvecklare vanligtvis på att optimera sina applikationer för de senaste plattformarna för att dra nytta av nya funktioner och säkerhetsuppdateringar. Tyvärr innebär detta ibland att äldre versioner som iOS 16 inte längre prioriteras.

Vad betyder det för dig?

Om du fortsätter att använda en enhet som kör iOS 16 kommer din Netflix-app fortfarande att fungera som vanligt under överskådlig framtid. Men någon gång kommer du att märka att appen inte längre uppdateras, vilket kan leda till kompatibilitetsproblem och eventuella säkerhetshål. För optimal prestanda och säkerhet rekommenderar vi att du uppdaterar din enhet till den senaste versionen av iOS.

Hur uppdaterar du din enhet?

Det är enkelt att uppdatera din iPhone eller iPad till den senaste versionen av iOS. Följ dessa steg:

  1. Öppna "Inställningar" på din enhet.
  2. Tryck på 'Allmänt'.
  3. Tryck på "Programuppdatering".
  4. Om en uppdatering är tillgänglig trycker du på "Ladda ner och installera".

Alternativ till iOS 16

Om din enhet inte stöder nyare versioner av iOS, överväg att uppgradera till en nyare enhet. Apples senaste modeller erbjuder en betydande uppgradering när det gäller prestanda, batteritid och funktioner. Läs mer om Apples senaste enheter här .

Sista tankar

Även om det kan vara frustrerande att höra att stödet för din nuvarande enhet upphör, är det viktigt att förstå varför dessa beslut fattas. Teknikföretag, inklusive Netflix, vill se till att användarna får bästa möjliga upplevelse. Om du vill fortsätta njuta av en sömlös streamingupplevelse är det en bra idé att uppdatera ditt operativsystem eller investera i en nyare enhet.

För fler uppdateringar om Apple, Netflix och andra tekniknyheter, besök oss på We❤️Apple.dk .

Tillbaka till blogg

Lämna en kommentar