Nano-tekstur-på-iPad-Pro-Er-det-pengene-værd We❤️Apple.dk

Nanotextur på iPad Pro - Är det värt pengarna?

Det är en härlig sommarmorgon och jag sitter här med min iPad Pro 12,9" framför mig. Jag har precis uppgraderat till den senaste modellen och jag måste säga att jag är imponerad av den nya nanotexturen på skärmen. Låt mig berätta du lite mer om vad det betyder och om det är en värd uppgradering.

Vad är nanotextur?

Nano texture är en speciell yta som Apple har tagit fram för sina senaste iPad Pro-modeller. Istället för den släta, reflekterande ytan som vi känner från tidigare iPad-modeller har denna nya skärm en något strukturerad yta som nästan liknar ytan på ett papper.

Syftet med denna nano-textur är att minska reflektioner och göra skärmen mer bekväm att titta på, särskilt i starkt ljus. Och det fungerar verkligen! Jag har använt min iPad både ute i trädgården och i vardagsrummet och jag upplever betydligt färre reflektioner, oavsett var jag är.

Hur känns det att använda iPad Pro med nanotextur?

Den faktiska upplevelsen av att använda iPad är också något annorlunda med den nya ytan. Fingertoppar glider inte lika lätt över skärmen, men å andra sidan känns det mer naturligt och papperslikt. Det ger en mer taktil känsla, vilket jag personligen tycker är riktigt bekvämt.

Jag har också märkt att Apple Pencil känns lite mer exakt och naturlig att använda på den strukturerade ytan. Linjen blir lite mer "sträv" och "handskriven", vilket jag tycker passar riktigt bra när jag ska anteckna eller göra skisser.

Är det värt pengarna?

Så till den stora frågan - är nanotextur en uppgradering värd pengarna? Jag skulle säga att det beror lite på hur du använder din iPad. Om du i första hand använder den inomhus, där reflexer inte är ett stort problem, så är det förmodligen inte nödvändigt att betala extra för denna funktion.

Men om du ofta arbetar eller läser på din iPad i starkt ljus kan nanotextur verkligen göra skillnad. Dessutom tycker jag att den mer pappersliknande känslan ger en mer bekväm och naturlig skrivupplevelse, speciellt om du använder Apple Pencil mycket.

Själv har jag varit riktigt nöjd med uppgraderingen och jag tycker att den har varit värd pengarna. Men du måste själv bedöma hur viktig denna funktion är för dig och din användning av iPad.

Hur som helst, den nya iPad Pro med nanotextur är en fantastisk hårdvara som jag starkt rekommenderar. Prova själv om du har chansen - jag tror att du kommer att bli positivt överraskad!

Tillbaka till blogg

Lämna en kommentar