Hurtig levering og gratis retur

De nya funktionerna i Mail iOS 18

De nya funktionerna i Mail iOS 18

Inom nästa år kan iOS-användare förvänta sig betydande förbättringar av sin Mail-app med introduktionen av iOS 18. Här på We❤️Apple.dk ger vi dig en detaljerad titt på de sju nya funktionerna som kommer. Gör dig redo att bli imponerad!

Smart kategorisering av e-postmeddelanden

En av de största förändringarna i Mail på iOS 18 är introduktionen av smart kategorisering. Den här funktionen sorterar automatiskt dina e-postmeddelanden i kategorier som "Viktigt", "Reklam" och "Personligt", vilket gör det lättare att hitta de e-postmeddelanden som betyder mest för dig.

Läs mer om den här funktionen på MacRumors .

Förbättrad sökning

Med iOS 18 blir sökfunktionen i Mail betydligt kraftfullare. Förbättringarna inkluderar smartare sökalgoritmer som hjälper dig att hitta dina e-postmeddelanden snabbare och mer exakt, även om du inte kommer ihåg de exakta detaljerna.

Läs mer information på 9to5Mac .

Automatiska svar

Nu med Mail iOS 18 kan du ställa in automatiska svar för specifika tider eller under speciella förhållanden. Detta är en fantastisk funktion för dem som reser mycket eller ofta är otillgängliga, så att dina kontakter alltid vet när de kan förvänta sig ett svar från dig.

Utforska mer på AppleInsider .

Avancerade säkerhetsfunktioner

I linje med ökat fokus på datasäkerhet introducerar Mail iOS 18 flera avancerade säkerhetsfunktioner. Dessa inkluderar end-to-end-kryptering och förbättrad skräppostfiltrering, vilket hjälper till att skydda din privata information.

Få mer information på The Verge .

Integration med Kalender

En annan spännande uppdatering är den djupare integrationen med Kalender-appen. Nu kan du enkelt skapa kalenderhändelser direkt från dina e-postmeddelanden, vilket kan spara mycket tid och göra arbetsflödet mer effektivt.

Rendera för mer på TechCrunch .

Anpassade aviseringar

Med Mail iOS 18 får du möjlighet att anpassa dina e-postaviseringar. Du kan välja att få aviseringar för e-postmeddelanden från specifika kontakter eller om specifika ämnen, vilket hjälper till att minska onödiga avbrott.

Läs mer om denna funktion på CNET .

Förbättrat användargränssnitt

Sist men inte minst kommer Mail på iOS 18 med ett uppdaterat gränssnitt som är mer intuitivt och användarvänligt. Med förbättrad layout och enklare navigering kommer användarna att finna det lättare att hantera sina e-postmeddelanden effektivt.

Utforska mer om gränssnittsändringarna på TechRadar .

Med dessa sju spännande nya funktioner ser vi fram emot en förbättrad e-postupplevelse på iOS 18. Se till att hålla utkik efter fler uppdateringar här på We❤️Apple.dk .

Seneste nyheder

Visa alla

Qualcomm ønsker at købe Intel, da PC-producenter skifter fra x86 til ARM.

Qualcomm vill köpa Intel när PC-tillverkarna byter från x86 till ARM.

De senaste nyheterna på teknikscenen är att Qualcomm planerar att förvärva Intel. Detta enorma steg kommer i en tid då PC-tillverkarna alltmer går bort från x86-arkitekturen mot ARM. Men vad betyder detta egentligen för marknaden och vad kan vi förvänta oss i framtiden? Välkommen till en djupgående analys av denna potentiella sammanslagning och varför den är av stor betydelse för både PC- och chipindustrin.

Läs mer

iOS 18: Sådan låser og skjuler du apps på iPhone

iOS 18: Hur man låser och döljer appar på iPhone

Med lanseringen av iOS 18 kommer ett antal nya och spännande funktioner, inklusive möjligheten att låsa och dölja appar på din iPhone. I den här artikeln på We❤️Apple.dk kommer vi att gå igenom steg-för-steg hur du gör. Vi täcker allt från installation till praktisk användning, så att du är väl rustad att skydda din privata data.

Läs mer

Gentler Streak er nu klar til iOS 18 med farvede ikoner og widgets

Gentler Streak är nu redo för iOS 18 med färgade ikoner och widgets

Gentler Streak har uppdaterats för iOS 18 med tonade ikoner och widgets som ger en mer intuitiv och estetisk upplevelse. Uppdateringen erbjuder också förbättrad användarvänlighet, kompatibilitet med befintliga data och integration med andra hälso- och träningsappar. Läs mer om uppdateringen på We❤️Apple.dk.

Läs mer