macOS Sequoia nu tilgængelig for Mac-brugere med iPhone-spejling og Passwords-app

macOS Sequoia är nu tillgängligt för Mac-användare med iPhone-spegling och appen Lösenord

macOS Sequoia nyheter och uppdateringar

macOS Sequoia nyheter och uppdateringar

Introduktion till macOS Sequoia

Apple har precis släppt sin senaste macOS-version, macOS Sequoia, som kommer med massor av spännande uppdateringar och funktioner. I den här artikeln kommer vi att täcka de mest anmärkningsvärda nya funktionerna, inklusive iPhone Mirroring och deras nya lösenordsapp. Läs vidare för att få alla detaljer och lära dig hur du får ut det mesta av din Mac med macOS Sequoia.

iPhone Mirroring: A Gamechanger

Den här uppdateringen innehåller en efterlängtad funktion: iPhone Mirroring. Med iPhone Mirroring kan du enkelt visa din iPhone eller iPads skärm direkt på din Mac. Detta är särskilt användbart för presentationer, spel eller bara för att visa något på en större skärm. För att använda den här funktionen, låt helt enkelt din iPhone och Mac ansluta till samma Wi-Fi-nätverk och aktivera speglingsfunktionen från kontrollcentret på din iPhone.

För en komplett guide om hur du aktiverar och använder iPhone-spegling, besök Apples officiella supportsida .

Ny lösenordsapp: Säkert och bekvämt

macOS Sequoia introducerar också en ny dedikerad lösenordsapp som gör det enkelt att hantera dina lösenord på alla dina Apple-enheter. Lösenordsappen innehåller avancerade funktioner som stark lösenordsgenerering, autofyll och synkronisering med din iCloud-nyckelring. Det betyder att du inte längre behöver komma ihåg komplexa lösenord, eftersom appen kan komma ihåg dem åt dig.

Du kan läsa mer om hur du använder lösenord på AppleInsider .

Förbättrad säkerhet och prestanda

Som vanligt med nya macOS-versioner inkluderar Sequoia ett brett utbud av säkerhetsförbättringar och prestandaoptimeringar. Dessa uppdateringar säkerställer att din enhet fungerar så smidigt och säkert som möjligt. macOS Sequoia har också integrerat Apples senaste säkerhetsteknik, inklusive förbättrad app-sandboxing, för att skydda din data från obehörig åtkomst.

En detaljerad genomgång av säkerhetsförbättringarna som ingår i macOS Sequoia finns på CNET .

Appar och kompatibilitet

macOS Sequoia är kompatibel med ett brett utbud av Mac-enheter. Om din Mac är från 2015 eller senare bör du kunna uppgradera utan problem. Många av de populära apparna har uppdaterats för att dra nytta av de nya funktionerna och förbättringarna i macOS Sequoia. Apple har arbetat nära med utvecklare för att säkerställa en smidig övergång och optimal prestanda.

För en fullständig lista över kompatibla enheter och information om hur du uppgraderar, besök Macworld .

Slutsats: Är macOS Sequoia värt att installera?

macOS Sequoia ger många spännande nya funktioner och förbättringar till din Mac. Från praktisk iPhone-spegling till smartare och säkrare lösenordshantering, det finns mycket att bli exalterad över. Säkerhetsförbättringarna och allmänna prestandaoptimeringar är också viktiga skäl att uppgradera.

Om du vill läsa mer om macOS Sequoia och få de senaste nyheterna om Apples produkter, besök We❤️Apple.dk . Här hittar du allt du behöver veta för att få ut det mesta av din Apple-upplevelse.

Tillbaka till blogg

Lämna en kommentar