Hurtig levering og gratis retur

Här är när du kan förvänta dig nya Mac-datorer

Här är när du kan förvänta dig nya Mac-datorer

Som en del av Apples fortsatta innovation och teknikutveckling ser vi nu fram emot lanseringen av de nya Mac-modellerna utrustade med de kraftfulla M4-chippen. På We❤️Apple.dk håller vi dig uppdaterad om de senaste trenderna och produkterna från Apple, och här ger vi dig den senaste informationen om de kommande Mac-datorerna.

Ny M4 MacBook Pro: första halvan av 2024

Vi förväntar oss att nästa generations MacBook Pro med M4-chips kommer att lanseras under första halvåret 2024. Apple sägs ha avsevärt förbättrat både prestanda och energieffektivitet med M4-chippet, vilket kommer att göra denna MacBook Pro ännu mer attraktiv för proffs användare och kreativa själar.

Läs mer om ryktena kring denna kommande MacBook Pro på MacRumors .

Uppdaterad MacBook Air: Sommaren 2024

MacBook Air är en av Apples mest populära modeller, och många ser fram emot nästa uppdatering. Enligt de senaste ryktena kommer MacBook Air med M4 att lanseras sommaren 2024. Om ryktena stämmer kommer denna modell att ge ännu mer kraft till en lätt, bärbar design, perfekt för både studenter och proffs på språng.

Besök 9to5Mac för mer information om vad du kan förvänta dig av nya MacBook Air.

iMac med M4: Hösten 2024

Vi kan även förvänta oss en ny iMac med M4-chips under hösten 2024. Den uppdaterade iMac sägs innehålla en förbättrad skärmkvalitet och en ännu tunnare design. Denna modell kommer att vara perfekt för dig som vill ha en kraftfull stationär dator utan att kompromissa med design och estetik.

Mer om den kommande iMac finns på The Verge .

Hur är det med Mac mini?

Även om det inte finns mycket information om en ny Mac mini med M4-chips än, är vi säkra på att Apple jobbar på något spännande. Historiskt sett har Mac mini fått uppdateringar lite senare än de andra Mac-modellerna, så vi kunde se en lansering någon gång i slutet av 2024 eller början av 2025.

Håll dig uppdaterad om möjliga kommande Mac mini-uppdateringar på Macworld .

Apple Silicon: The Future

Med introduktionen av M1, M2, och nu den kommande M4, visar Apple att de är redo att omdefiniera datorprestanda. M4-chippet förväntas sätta en ny standard inom datorteknik med ännu snabbare processorkraft och energieffektivitet. På We❤️Apple.dk är vi spännande att se hur dessa nya chips kommer att revolutionera hur vi använder våra datorer.

Håll dig uppdaterad

För att få de senaste uppdateringarna om Apples kommande produkter, inklusive den nya M4-serien, se till att följa oss på We❤️Apple.dk . Här kommer vi att ge dig de senaste nyheterna och insikten i Apples värld.

Besök We❤️Apple.dk för mer information och kom ihåg att kolla vår blogg regelbundet för de senaste tekniknyheterna och produktrecensioner.

Seneste nyheder

Visa alla

Qualcomm ønsker at købe Intel, da PC-producenter skifter fra x86 til ARM.

Qualcomm vill köpa Intel när PC-tillverkarna byter från x86 till ARM.

De senaste nyheterna på teknikscenen är att Qualcomm planerar att förvärva Intel. Detta enorma steg kommer i en tid då PC-tillverkarna alltmer går bort från x86-arkitekturen mot ARM. Men vad betyder detta egentligen för marknaden och vad kan vi förvänta oss i framtiden? Välkommen till en djupgående analys av denna potentiella sammanslagning och varför den är av stor betydelse för både PC- och chipindustrin.

Läs mer

iOS 18: Sådan låser og skjuler du apps på iPhone

iOS 18: Hur man låser och döljer appar på iPhone

Med lanseringen av iOS 18 kommer ett antal nya och spännande funktioner, inklusive möjligheten att låsa och dölja appar på din iPhone. I den här artikeln på We❤️Apple.dk kommer vi att gå igenom steg-för-steg hur du gör. Vi täcker allt från installation till praktisk användning, så att du är väl rustad att skydda din privata data.

Läs mer

Gentler Streak er nu klar til iOS 18 med farvede ikoner og widgets

Gentler Streak är nu redo för iOS 18 med färgade ikoner och widgets

Gentler Streak har uppdaterats för iOS 18 med tonade ikoner och widgets som ger en mer intuitiv och estetisk upplevelse. Uppdateringen erbjuder också förbättrad användarvänlighet, kompatibilitet med befintliga data och integration med andra hälso- och träningsappar. Läs mer om uppdateringen på We❤️Apple.dk.

Läs mer