iPhone-SE-2024-Hvad-Vi-Ved-Indtil-Videre We❤️Apple.dk

iPhone SE 2024: Vad vi vet hittills

Förväntat releasedatum

Det ser ut som att vi kanske inte kommer att se en ny iPhone SE 2024. De senaste ryktena tyder på att iPhone SE 4 inte kommer att lanseras förrän våren 2025. Detta är en förändring från tidigare spekulationer som pekade på en lansering 2024  .

Förväntade funktioner och specifikationer

När iPhone SE 4 äntligen kommer, förväntas den innehålla flera spännande funktioner och uppgraderingar:

Design : En större 6,1-tums OLED-skärm, liknande designen på iPhone 14, men troligen lättare och tunnare.

Face ID : För första gången på iPhone SE-linjen förväntas Face ID ersätta Touch ID.

USB-C-port : Övergången till USB-C för laddning och dataöverföring, i linje med EU-lagstiftningen som träder i kraft 2024.

Action Button : En ny funktion som ryktas komma till SE-modellen som låter användare anpassa snabba åtgärder som kan utföras med en knapp  .

Prestanda och teknik

Processor : Det är troligt att nya iPhone SE kommer att få en tidigare generation av Apples A-serie-chip, möjligen A16 Bionic, för att hålla nere kostnaderna.

5G : Förbättrat 5G-stöd med flera band och potentiellt Apples proprietära modemchip  .

Batteri och pris

Batteri : Den nya iPhone SE kommer sannolikt att ha ett 3279 mAh batteri, vilket ger den en batteritid som liknar iPhone 14.

Pris : Förväntas börja runt $429, men priset kan gå upp till $500, beroende på vilka funktioner och uppgraderingar som ingår  .

Slutsats

Även om iPhone SE 4 inte förväntas lanseras förrän 2025, ser det ut som att Apple planerar att inkludera många av de senaste teknologierna och designuppgraderingarna i denna budgetvänliga modell.

Tillbaka till blogg

Lämna en kommentar