iPadOS-18-Forbedrer-Brugen-af-iPhone-apps-på-iPad-med-Emoji-Picker We❤️Apple.dk

iPadOS 18 förbättrar användningen av iPhone-appar på iPad med Emoji-väljaren

Apple har introducerat flera nya funktioner i iPadOS 18 som gör det lättare att använda iPhone-appar på iPad. En av de mest anmärkningsvärda förbättringarna är ett enklare sätt att välja och lägga till emojis när du skriver i iPhone-appar på en iPad.

Problemet med iPhone-appar på iPad

Även om Stage Manager har förbättrat upplevelsen av att köra iPhone-appar på iPad genom att låta dem köras i flytande fönster, har det funnits utmaningar, särskilt när det kommer till att använda emojis. När en iPad är ansluten till ett externt tangentbord försvinner det virtuella tangentbordet och användare kunde tidigare inte komma åt emojiväljaren i iPhone-appar via kortkommandon.

Lösningen i iPadOS 18

Med iPadOS 18 har Apple åtgärdat det här problemet. Nu, när du trycker på Ctrl + Kommando + Mellanslag, kommer emojiväljaren också att visas i iPhone-appar som körs på iPad. Detta gör det mycket enklare att lägga till emojis utan att behöva avbryta arbetsflödet genom att byta tangentbord eller kopiera och klistra in emojis från andra appar  .

Fler funktioner i iPadOS 18

Utöver förbättringarna av emojiväljaren innehåller iPadOS 18 många av de nya funktionerna som också kommer till iOS 18. Detta inkluderar nya sätt att anpassa hemskärmen, ett omdesignat kontrollcenter, en ny Calculator-app och Apple Intelligence. Dessa uppdateringar är redan tillgängliga i beta för utvecklare, med en offentlig beta som förväntas släppas senare denna månad och en officiell lansering planerad till hösten.

Hur man lägger till emojis i iPhone-appar på iPad

Följ dessa steg för att använda den nya emojiväljarfunktionen i iPhone-appar på din iPad:

1. Öppna önskad iPhone-app på din iPad.

2. Tryck på Ctrl + Kommando + Mellanslag på ditt externa tangentbord.

3. Välj önskad emoji från emojiväljaren.

Denna lilla men betydelsefulla uppdatering kommer att avsevärt förbättra användarupplevelsen för dem som ofta använder iPhone-appar på sina iPads med externa tangentbord.

Tillbaka till blogg

Lämna en kommentar