iOS 18: Sådan tilføjer du en Bluetooth-toggle til Kontrolcenter på iPhone

iOS 18: Hur man lägger till en Bluetooth-växling till kontrollcenter på iPhone

Lägg till Bluetooth-växel i Control Center i iOS 18

Hur man lägger till en Bluetooth-växling till Control Center i iOS 18 på iPhone

iOS 18 är här, och med det kommer ett antal nya funktioner och förbättringar för att göra din iPhone-upplevelse ännu bättre. En av de praktiska funktionerna som många användare har velat ha är möjligheten att lägga till en Bluetooth-växling till Control Center. I den här guiden visar vi hur du gör detta enkelt och snabbt. Läs vidare för att ta reda på hur du kan få ut det mesta av din iPhone med iOS 18. Den här guiden presenteras av We❤️Apple.dk .

Introduktion till iOS 18

Apple har gjort det igen med sin senaste uppdatering, iOS 18. Med massor av nya funktioner och förbättringar är det en uppdatering du inte vill missa. Bland de många nya funktionerna hittar vi förbättrade widgets, en smartare Siri och mycket mer. Men en av de mest efterlängtade funktionerna är den förbättrade möjligheten att anpassa Control Center, inklusive tillägget av en Bluetooth-växel.

Vad är kontrollcenter?

Kontrollcentret på din iPhone är snabbåtkomstmenyn där du kan styra en mängd olika funktioner som ljusstyrka, volym, nätverksinställningar och mer. Med iOS 18 har Apple gjort det ännu enklare att anpassa detta center efter dina behov. En av de mest värdefulla anpassningarna du kan göra är att lägga till en Bluetooth-växel.

Fördelar med en Bluetooth-växling i Kontrollcenter

Har du någonsin velat slå på eller av Bluetooth snabbt? Med en dedikerad Bluetooth-växel i ditt kontrollcenter kan du enkelt styra din Bluetooth utan att behöva navigera genom inställningarna. Detta är särskilt användbart när du är på språng eller i situationer där du snabbt behöver ansluta eller koppla från dina Bluetooth-enheter.

Hur man lägger till en Bluetooth-växel i Kontrollcenter

Följ dessa steg för att lägga till en Bluetooth-växling till ditt kontrollcenter i iOS 18:

  1. Öppna Inställningar på din iPhone.
  2. Rulla ned och tryck på Kontrollcenter .
  3. Under Fler kontroller ser du en lista över tillgängliga kontroller.
  4. Hitta Bluetooth i listan och tryck på den gröna plusknappen (+) bredvid den för att lägga till den i ditt kontrollcenter.
  5. Bluetooth-ikonen visas nu under Inkluderad överst i avsnittet.
  6. Stäng Inställningar.
  7. Dra nu ner från toppen av din iPhones skärm (eller upp från botten, beroende på din iPhone-modell) för att öppna Kontrollcenter, där du nu ska se Bluetooth-ikonen redo att användas.

Ytterligare anpassningstips

Med iOS 18 finns det många fler alternativ för att anpassa ditt kontrollcenter efter dina önskemål. Du kan till exempel:

  • Ordna om ikonerna: Håll nere och dra runt dem för att ändra ordningen.
  • Lägg till andra användbara växlar som lågeffektläge, skärminspelning och mer.
  • Ta bort kontroller du inte använder för att hålla ditt kontrollcenter snyggt och effektivt.

Vanliga frågor om Bluetooth-växeln

Här är några av de vanligaste frågorna vi har fått om den här funktionen:

  • Kan jag lägga till fler växlar i kontrollcentret? Ja, iOS 18 låter dig lägga till och anpassa en mängd olika kontroller i kontrollcentret.
  • Är den här funktionen tillgänglig på alla iPhones? Ja, så länge din iPhone stöder iOS 18 kan du lägga till Bluetooth-växeln.
  • Behöver jag uppdatera min iPhone till iOS 18 för att få den här funktionen? Ja, den här funktionen är endast tillgänglig i iOS 18 och senare versioner.

Uppdatera din iPhone till iOS 18

För att säkerställa att du kan komma åt alla de senaste funktionerna, inklusive Bluetooth-växeln, måste din iPhone köra iOS 18. Följ dessa steg för att uppdatera din enhet:

  1. Öppna Inställningar .
  2. Gå till Allmänt .
  3. Tryck på Programuppdatering .
  4. Om iOS 18 är tillgängligt kommer du att se alternativet att ladda ner och installera det. Följ instruktionerna på skärmen.

Behöver du mer information om iOS 18 och hur man får ut det mesta av den här uppdateringen? Besök Apples officiella sida för iOS 18 .

Slutsats

Att lägga till en Bluetooth-växel i ditt kontrollcenter i iOS 18 är en enkel uppgift, men det kan göra din dagliga användning av din iPhone mycket bekvämare. Med den här guiden hoppas vi att du nu känner dig väl rustad för att få ut det mesta av den här nya funktionen. Glöm inte att besöka We❤️Apple.dk för fler användbara tips och tricks för din iPhone.

Tillbaka till blogg

Lämna en kommentar