iOS 18 har en helt ny Fotos-app, her er hvordan du tilpasser den

iOS 18 har en helt ny Foto-app, så här anpassar du den

Anpassa den nya appen Foton i iOS 18

Anpassa den nya appen Foton i iOS 18

Apple har introducerat en helt ny version av appen Foton med lanseringen av iOS 18, och den är fullspäckad med spännande funktioner och anpassningsalternativ. I den här artikeln kommer vi på We❤️Apple.dk att granska hur du kan få ut det mesta av denna imponerande uppdatering.

Förbättrad organisation av dina bilder

Med iOS 18 har Apple gjort det enklare än någonsin att organisera dina foton. Den nya appen Foton introducerar förbättrade verktyg för att automatiskt sortera och kategorisera dina foton. Till exempel kan du nu skapa album baserat på tid och plats, vilket gör det lättare att hitta exakt det foto du letar efter.

Läs mer om den här funktionen på Apple Supports officiella webbplats .

Sektion: Kraftfull sökfunktion

En av de mest efterfrågade funktionerna är en kraftfullare sökfunktion. Den nya appen Foton kan känna igen ansikten, föremål, scener och till och med text i dina foton. Detta gör det möjligt att söka efter mycket specifika bilder genom att helt enkelt beskriva dem.

Avsnitt: Avancerade redigeringsverktyg

Foto-appen i iOS 18 kommer med massor av avancerade redigeringsverktyg. Från att justera ljus och färg till detaljerad retuschering, du kan nu utföra nästan professionella redigeringar direkt på din iPhone. Dessutom har nya filter och möjligheten att arbeta med RAW-filer tillkommit.

Hitta mer information om redigeringsalternativen på Apples officiella iOS-fotosida .

Avsnitt: Albumdelning och samarbete

Att dela foton med vänner och familj har blivit mycket enklare med iOS 18. Du kan nu skapa delade album där inbjudna personer kan lägga till sina egna foton. Detta gör den idealisk för fester, resor eller andra evenemang där du vill samla alla minnen i ett enhetligt album.

För mer information om hur du delar album, besök MacRumors-guiden om iOS 18 Photos-funktioner .

Avsnitt: Hantera privata foton

Apple har också gjort det enklare att skydda dina privata bilder. Med den nya appen Foton kan du placera foton i en skyddad mapp som kräver Face ID eller Touch ID för att öppnas. Detta ger ett extra lager av säkerhet som många användare kommer att uppskatta.

Avsnitt: Integrering av artificiell intelligens (AI).

iOS 18 introducerar en djupare integration av artificiell intelligens i appen Foton. Inte bara hjälper AI att organisera dina foton, utan det föreslår också automatiska förbättringar och justeringar av dina foton baserat på innehåll och komposition.

Läs mer om AI-integration i The Verges artikel om iOS 18 AI-funktioner .

Avsnitt: Anpassa dina minnen

Den uppdaterade appen Foton låter dig anpassa automatiska videomontage som kallas Minnen. Du kan ändra musiken, lägga till eller ta bort bilder och anpassa den övergripande stilen för att skapa den perfekta sammanfattningen av dina favoritögonblick.

Uppdateringen till iOS 18 med den nya Photos-appen är utan tvekan en av de mest omfattande uppdateringarna hittills. Med förbättrad organisation, kraftfulla redigeringsverktyg, avancerad AI och bättre delningsalternativ är det en uppdatering som alla Apple-fans kommer att älska. För fler tips och tricks om Apple-produkter, besök We❤️Apple.dk .

Tillbaka till blogg

Lämna en kommentar