Hvad-er-næste-skridt-for-iPad-mini-Her-er-hvad-rygterne-siger We❤️Apple.dk

Vad är nästa för iPad mini? Här är vad ryktena säger



Den nuvarande generationens iPad mini introducerades redan i september 2021 och har inte fått några uppdateringar sedan dess. Vad händer härnäst för iPad mini? Enligt rykten kan vi förvänta oss en uppdatering senare i år med en förbättrad skärm, snabbare prestanda med mera.

Förbättrad display

Nästa generations iPad mini kommer enligt uppgift ha en förbättrad skärm för att lösa problem med "gelérullning". Enligt ett rykte har Apple ändrat orienteringen på iPad minis skärmfäste för att minska effekterna av designfelet "jelly scrolling". Trots denna förbättring kommer iPad mini 7:s skärm fortfarande att vara begränsad till 60Hz och använda LCD-skärmsteknik.

"Jelly scrolling" uppstår när hälften av en enhets skärm uppdateras märkbart långsammare än den andra hälften. Detta resulterar i en slags wobble-effekt, därav namnet "gelérullning". Apple utkämpar för närvarande en grupptalan som hävdar att problemet med "gelérullning" gör iPad mini 6 "oanvändbar".

Snabbare prestanda

Nästa generations iPad mini kommer att ha snabbare prestanda. Den nuvarande iPad mini drivs av A15 Bionic-chippet. Först sa en pålitlig läckare på Weibo att den nya modellen kommer att vara utrustad med ett A16 Bionic-chip. På senare tid har dock kodbevis föreslagit att den nya iPad mini kommer att drivas av A17-chippet, vilket möjliggör ännu snabbare prestanda.

Andra komponenter i iPad mini 7 kommer också att uppdateras, inklusive stöd för Wi-Fi 6E och Bluetooth 5.3.

Fler förändringar

Förutom förbättrad prestanda och den förbättrade skärmen, vad kan vi förvänta oss att se med iPad mini 7? Enligt "Instant Digital" på Weibo kommer nya iPad mini 7 att finnas i nya färger. Som jämförelse kommer den nuvarande iPad mini i lila, starburst, rosa och rymdgrå.

Weibo-kontot säger också att nya iPad mini 7 kommer att ha en uppgraderad kamera, men inga specifika detaljer är tillgängliga.

Sammanfattning: Framtiden för iPad mini

Den nya iPad mini 7 kommer att lanseras senare i år, enligt Bloombergs Mark Gurman och Ming-Chi Kuo. Ser man längre in i framtiden förväntas Apple ta med mer avancerade OLED-skärmar till iPad mini. Vi är dock flera år ifrån att detta blir verklighet.

Tillbaka till blogg

Lämna en kommentar