Her er hvad Apple ikke annoncerede ved sin september 'Glowtime' begivenhed.

Här är vad Apple inte tillkännagav vid sitt "Glowtime"-evenemang i september.

Här är vad Apple inte tillkännagav för septembers "Glowtime"-evenemang

Här är vad Apple inte tillkännagav för septembers "Glowtime"-evenemang

Apple 'Glowtime'-evenemang: Vad tillkännagavs inte?

Apples senaste event, kallat 'Glowtime', hölls i september, och samtidigt som vi såg många spännande uppdateringar fanns det också ett antal produkter och funktioner som många förväntade sig men som inte nämndes. Läs vidare för en detaljerad inblick i vad som inte tillkännagavs och vad vi producerar som fortfarande väntar.

iPhone SE 4: Den saknade mellannivåuppdateringen

En av de största överraskningarna från "Glowtime"-evenemanget var frånvaron av den nya iPhone SE 4. Med de tidigare ryktena om en uppdaterad, mer avancerad version av iPhone SE, förväntade sig många att den skulle avslöjas vid detta evenemang. Men Apple valde att behålla fokus på sina flaggskeppsmodeller och nämnde inget om SE-linjen.

Läs mer om förväntningarna vi hade på iPhone SE 4 här .

MacBook Air med M2: Vart tog den vägen?

Många teknikentusiaster hade vänt upp näsan vid en uppdatering av MacBook Air med Apples M2-chip. Medan "Glowtime"-evenemanget innehöll nyheter på både iPad och Apple Watch, fanns det ingen antydan om en ny MacBook Air. Denna uppdatering förväntas nu tillkännages senare i år eller möjligen under våren.

Följ de senaste nyheterna om MacBook Air här .

AirPods Pro 3: Fortfarande inga nyheter

Rykten hade också snurrat om en ny version av AirPods Pro, men tyvärr fanns det inga uppdateringar på denna front. De befintliga AirPods Pro är fortfarande populära, men många användare hade hoppats på förbättrad batteritid och nya funktioner som bättre brusreducering och avancerad ljudkvalitet.

Läs mer om de förväntade funktionerna i nya AirPods Prohär .

Apple Glasses: Framtidsvisionen satt i beredskap

På samma sätt nämndes det inte Apples länge ryktade augmented reality-glasögon, kända som Apple Glasses. Många hoppades på en förhandstitt eller åtminstone en uppdatering av dess utveckling, men det ser ut som att vi måste vänta lite längre på att denna futuristiska pryl ska bli verklighet.

Få reda på de senaste Apple Glasses-spekulationerna här .

HomePod med skärm: Fortfarande en dröm

Slutligen spekulerades det mycket om en HomePod med inbyggd skärm för att konkurrera med enheter som Amazon Echo Show och Google Nest Hub. Apple har ännu inte tagit detta steg och det nämndes inte vid "Glowtime"-evenemanget. Men många hoppas fortfarande att Apple kommer att lägga till en skärm till sin HomePod för att förbättra användbarheten och funktionaliteten hos smarta hemenheter.

Läs mer om förväntningar på HomePod med skärm här .

Vad kan vi förvänta oss nästa gång?

Även om Apple inte tillkännagav dessa produkter vid 'Glowtime'-evenemanget, betyder det inte att de har ställts in. Det är troligt att Apple kommer att spara några av dessa meddelanden för senare evenemang eller möjligen till och med nästa års WWDC. Håll utkik efter de senaste uppdateringarna med oss ​​på We❤️Apple.dk för att vara bland de första att höra om framtida tillkännagivanden.

Tillbaka till blogg

Lämna en kommentar