Her er alt, hvad Apple har udfaset efter iPhone 16-eventet

Här är allt som Apple har fasat ut efter iPhone 16-evenemanget

Allt som Apple fasade ut efter iPhone 16-evenemanget

Allt som Apple fasade ut efter iPhone 16-evenemanget

Introduktion

Apples senaste event, där de tillkännagav iPhone 16-serien, har gett oss en hel del nya saker att vara glada över. Men med nya produkter kommer också behovet av att säga adjö till några av de äldre modellerna och tillbehören. Här på We❤️Apple.dk ger vi dig en detaljerad översikt över allt som Apple har valt att fasa ut efter deras iPhone 16-event. Spoiler: Det är inte bara gamla telefonmodeller som säger adjö.

Farväl till iPhone 13-serien

iPhone 13-serien har varit en publikfavorit, men det är nu dags att säga adjö. Detta inkluderar både iPhone 13 och iPhone 13 mini, som har erbjudit stark prestanda och bra kamerafunktioner till ett rimligt pris. Om du fortfarande funderar på att köpa en iPhone 13 kan det här vara din sista chans.

Läs mer om detaljerna här: Apples officiella hemsida .

Avskaffandet av HomePod Mini

En annan enhet som säger adjö är HomePod Mini. Apple har beslutat att fokusera på nyare och mer avancerade smarta högtalare. Detta innebär att HomePod Mini inte längre kan köpas direkt från Apple Store, även om du kanske kan hitta den hos tredjepartsåterförsäljare under en begränsad tid.

För mer information om Apples val angående smarta högtalare, kolla in den här artikeln: TechRadar .

Tillbehör rationaliseras

Apple har även valt att fasa ut ett antal tillbehör efter iPhone 16-eventet. Detta inkluderar äldre MagSafe-tillbehör samt några av de gamla laddarna och kablarna. Detta är en del av Apples strategi att byta till mer hållbara och effektiva laddningsmetoder med nya USB-C, som successivt kommer att ersätta Lightning-porten.

Se en fullständig lista över utgående tillbehör här: MacRumors .

Apple Watch Series 6

Apple Watch Series 6 har älskats av många, men med ankomsten av de nyare versionerna har Apple beslutat att dra tillbaka denna modell. Självklart, om du redan äger en Series 6 kommer den fortfarande att få programuppdateringar i några år till, men den kommer inte längre att vara tillgänglig att köpa från Apple.

För ett historiskt perspektiv på Apple Watches, läs här: CNET .

Slutsats

Sammanfattningsvis har Apples iPhone 16-evenemang inte bara markerat ankomsten av nya teknologier och produkter, utan också slutet på flera äldre favoriter. För fans av Apple-produkter betyder det att det är dags att uppgradera eller säkra det återstående lagret av sina favoritenheter innan de är borta för alltid.

Håll utkik efter fler uppdateringar och detaljer om Apples produkter på We❤️Apple.dk .

Tillbaka till blogg

Lämna en kommentar