Google opdaterer Søge-widget på iPhone med tilpassede genveje, som Gemini

Google uppdaterar sökwidgeten på iPhone med anpassade genvägar, som Gemini

Anpassa din Google Sök-widget på iPhone med nya genvägar

Google uppdaterade nyligen sin sökwidget på iPhone, och den här uppdateringen ger några spännande nya funktioner. Förbättringen omfattar bl.a. möjligheten att anpassa widgeten med olika genvägar som Tvillingarna. Detta säkerställer att du kan komma åt de funktioner du använder snabbast.

Vad är nytt i Google Sök-widgeten?

Google har lagt till ett antal nya genvägsalternativ till sin sökwidget på iPhone. De nya anpassningsalternativen tillåter användare att lägga till genvägar till funktioner som de använder ofta. Detta kan inkludera sökrutan, röstsökning, Google Lens, inkognitoläge och mer. Dessa nya funktioner kommer att ge användarna en mer personlig och användarvänlig upplevelse.

Varför är den här uppdateringen viktig?

Med den här uppdateringen får iPhone-användare enklare tillgång till Googles tjänster direkt från startskärmen. Detta kan spara tid och göra det lättare att utföra åtgärder som normalt skulle kräva att en app öppnas manuellt. Det är särskilt användbart för dem som ofta använder Googles tjänster och vill ha ett smidigt, effektivt arbetsflöde på sina enheter.

Gemini - En av de spännande nya genvägarna

Ett av de mest anmärkningsvärda tilläggen är en genväg som heter Gemini. Medan information om exakt vad Gemini gör fortfarande är ganska sparsam, är det tydligt att Google har stora planer för den här funktionen. Vi förväntar oss att Gemini erbjuder avancerade sökfunktioner eller integrationer med andra Google-tjänster för att ytterligare förbättra den övergripande användarupplevelsen.

Hur man använder de nya anpassningsalternativen

För att få ut så mycket som möjligt av dessa uppdateringar är det viktigt att veta hur du anpassar din Google Sök-widget på iPhone. Följ dessa steg:

  • Tryck och håll ned Google Sök-widgeten på startskärmen
  • Välj "Redigera widget"
  • Kontrollera de tillgängliga genvägarna och lägg till de du använder mest
  • Spara dina ändringar och njut av din skräddarsydda upplevelse

Besök Googles officiella supportsidor för en djupgående guide om hur du anpassar dina widgets.

Andra nyheter från Google

Utöver uppdateringarna av sökwidgeten har Google även spännande nya funktioner i utveckling som kan förväntas introduceras inom en snar framtid. Håll utkik efter uppdateringar både här på We❤️Apple.dk och på Googles officiella blogg .

Slutsats

De nya uppdateringarna av Google Search-widgeten på iPhone är mer än bara kosmetiska förbättringar. De representerar ett steg närmare en mer integrerad och personlig upplevelse för användarna. Med möjligheten att anpassa genvägarna, inklusive den spännande nya Gemini-genvägen, uppmuntrar vi alla iPhone-användare att uppdatera sina widgets och prova de nya funktionerna. För fler uppdateringar och nyheter inom teknikens värld, glöm inte att besöka oss på We❤️Apple.dk .

Tillbaka till blogg

Lämna en kommentar