FaceTime-på-Apple-TV-får-en-vigtig-opgradering-i-tvOS-18 We❤️Apple.dk

FaceTime på Apple TV får en viktig uppgradering i tvOS 18

Live Captions: En revolutionerande funktion

Med tvOS 18 introducerar Apple en ny funktion för FaceTime på Apple TV 4K: Live Captions. Den här funktionen visar en levande, löpande transkription av allt som sägs under ett FaceTime-samtal direkt på din TV-skärm. Detta är en viktig förbättring, särskilt för personer som är hörselskadade eller döva. Live Captions kan också vara användbart i hushåll där vissa medlemmar har svårt att höra konversationer. Den här funktionen kan göra FaceTime-samtal mer tillgängliga och engagerande för hela familjen  .

Enheter och regioner som stöds

För att kunna använda Live Captions krävs det att du har en Apple TV 4K av 2:a generationen eller senare, eftersom äldre modeller inte har tillräcklig processorkraft för att stödja funktionen. Till en början kommer Live Captions endast att finnas på engelska i USA och Kanada, men Apple planerar att expandera till andra språk och länder i framtiden.

Andra spännande funktioner i tvOS 18

Förutom Live Captions, ger tvOS 18 flera andra intressanta uppdateringar:

1. InSight for Apple Originals : En funktion som låter tittarna få information om skådespelare och musik från Apple TV+-program i realtid  .

2. Förbättrad dialog : Den här funktionen använder maskininlärning för att förbättra klarheten i röster över bakgrundsljud, vilket gör dialogen lättare att höra.

3. 21:9 projektorstöd : Möjlighet att spela upp filmer och program i 21:9-format på projektorer, vilket ger en mer bioliknande upplevelse  .

4. Nya skärmsläckare : Apple introducerar nya skärmsläckare, inklusive porträtt, TV och filmer, samt en animation av Snoopy och Woodstock.

5. Apple Fitness+ Redesign : Fitness+ får en uppdatering som gör det lättare att hålla sig motiverad och konsekvent med träningsrutiner.

Framtidsförväntningar

Den här uppdateringen visar Apples fortsatta engagemang för att förbättra sina tjänster och produkter. Med introduktionen av Live Captions på FaceTime och andra uppgraderingar kan användare förvänta sig en mer inkluderande och underhållande upplevelse med sin Apple TV. Som alltid är Apple dedikerade till att göra sina produkter mer användarvänliga och tillgängliga för alla.

Tillbaka till blogg

Lämna en kommentar