Dark Noise tilføjer kontrolcenterwidgets, nye ikoner til iOS 18

Dark Noise lägger till kontrollcenterwidgets, nya ikoner för iOS 18

Dark Noise uppdateras med nya widgets och ikoner

Dark Noise uppdateras med nya widgets och ikoner

Vad är nytt i Dark Noise för iOS 18

Den populära appen Dark Noise har precis fått en spännande uppdatering i och med introduktionen av iOS 18. Användare kan nu se fram emot nya widgets för kontrollcentret samt uppdaterade ikoner som gör användningen av appen enklare och mer intuitiv. Åh ja, och det ser bara bättre ut också!

Kontrollcenter-widgets

En av de största uppdateringarna av Dark Noise är tillägget av Control Center-widgets. Dessa widgets tillåter användare att snabbt komma åt sina favoriter bland de olika ljuden direkt från kontrollcentret, vilket ger en mer strömlinjeformad upplevelse och sparar tid.

För att lägga till dessa widgets till ditt kontrollcenter, gå helt enkelt till Inställningar > Kontrollcenter och lägg till Dark Noise från listan över tillgängliga widgets. När detta är gjort kommer du att kunna komma åt dina mest använda ljud med ett enda svep.

Uppdaterade ikoner

Utöver de nya widgetarna har Dark Noise även fått en visuell uppgradering med nya ikoner. Dessa ikoner är designade för att passa in i den uppdaterade iOS 18-designen, vilket ger din enhet ett mer sammanhållet och modernt utseende. Förändringar i designen av ikonerna är subtila, men de går långt för att förbättra den övergripande användarupplevelsen.

Förbättringar i användarupplevelsen

Det är inte bara de visuella elementen som har fått ett lyft. Dark Noise har även arbetat med att optimera appens prestanda. Användare rapporterar nu snabbare laddningstider och färre felmeddelanden. Detta är särskilt viktigt för dem som ofta använder appen som en del av sin dagliga rutin, till exempel för meditation eller sömn.

Hur man får uppdateringen

Uppdateringen för Dark Noise finns redan i App Store. För att säkerställa att du har de senaste funktionerna uppdaterar du helt enkelt appen till den senaste versionen. Om du inte redan har appen kan du ladda ner den här från App Store .

Slutsats

Detta är en stor uppdatering för Dark Noise och dess användare. De nya Control Center-widgetarna och uppdaterade ikonerna gör det ännu enklare att använda appen, oavsett om du är hemma eller på språng. Vi rekommenderar starkt att du uppdaterar till den senaste versionen så att du kan få ut det mesta av dessa nya funktioner. För fler uppdateringar och nyheter om Apple och deras appar, besök We❤️Apple.dk .

Tillbaka till blogg

Lämna en kommentar